TEMATSKO TAKMIČENJE #4

1. Ja volim ljuto :)

2. i ja, ali mi smeta za želudac :)

3. Najpre će biti uručena nagrada trećeplasiranom, a odmah zatim i drugoplasiranom.

I, Bruse, kakav je nićipor?

4. Nagrada drugoplasiranom ipak večeraske, preduhitrila Natnat sa odabirom.

5. Vežno je učestvovati.

6. Čestitke Rč-u na pobedi. Ja sam im'o najviše pluseva nakon završetka pisanja tako da sebe smatram pobednikom. Neam pojma o čemu bi moglo bit' sledeće takmičenje al' učestvovaću. pozz

7. Njah, poslo mi neku sisatu plavušu, mogao sam gledati i Vučićevo predavanje Neši, isto dejstvo ima.

8. DEcxko, previše se pališ na SNS, reko sam ti već!

LOOOL

9. 'aj pročitaj ponovo, s razumevanjem ovaj put :)

10. Njah, poslo mi neku sisatu plavušu, mogao sam gledati i Vučićevo predavanje Neši, isto dejstvo ima.

Ćuti, bar je posl'o žemsko. ;)

11. Ma, Brusu frka da ga ne u'vati kogod dok rukobludi, to je...:)

12. Aj nisu rezultati prijemnog, zaključavaj!111

13. Boli vas džidža što ja, em ne volim plavuše, em mi sise nisu najvažnije, em žena stoji pored mene i pita zašto mi prijatelj šalje njavu na PVT...

14. мања је срамота да пвт са порњавом отвориш на слави него бити члан снс

15. u tvom selu možda, kod mene je obrnuto

16. ја једном случајно на телефону отворио слику неке курчине што су окачили на чету и тетак то видео и било му смешно, мислим да је било прошле године

17. zato ja više i ne svraćam na čet, poslednji put sam otvorio onaj lik sa onim horor govnetom, nisam decu mogao da smirim...

18. kada će opet takmičenje? XD

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.