Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ма дување и будале ти само проблеме доносе
uzmes deset pentiuma, stavis da sat bude recimo 800 din, radis 12h, znaci to ti je oko 120 000 svaki dan, mesecno ispadne 3 600 000, oduzmes 50e za zakup, nesto malo struja i ostane ti cisto dobar deo
edti: pardon, 96 000 dnevno, mesecno 2 700 000 i nesto, al opet je dosta
Pa mirniji su ljudi kad duvaju. A problema nema ako nisi daunko iz kraja
Ma vutra je kul a mi smo presranje, to je odavno rečeno
Zić za braću hastlere, stigla nam je himna sva odevena u fank, ispod radara da je ne snime šabani i obalska straža, tenzije je bez jer smara nas gnjavaža
p.s. Radj je izgleda potpuno poludeo, počeo je da uzima eksere i sada se predstavlja kao di-džej Kovi
youtube.com/watch?v=PxF4K9y0qMU
Razocarao si me sa ovim, ta tvoja elokventnost sigurno ne potice od ovih malogradjanskih hitova
Hoćeš da kažeš da
To jest igrač mator
nije fazon K2 medžu vrhovima elokvencije?
I brate, nisam ja pametan čovek pa da nemam prava na greške, šta
Btw čiji si dupli, Plidu lololo
Znate li nekog da je uzeo kredit i kupio nekretninu za izdavanje na kopaoniku, zlatiboru, vrnjackoj banji, soko banji itd.
Ima li rezona?
Vec su ti rekli ljudi da je glupa ideja ulaganje u nekretnine. Ulozen novac ti se vrati tek posle fazon 15 godina, mrzi me da racunam preciznije
Nektetnine da.
Nekretnine u turističkim mestima me zanimaju.
Pa izracunaj. Uzmi u obzir da ces rentirati u periodu kad vrv bi ti zeleo da koristis NEKRETNINU i da ne znam kome ces da izdajes jedno 9 mesec godisnje. Odokativno bih rekao da je rentabilno za jedno 75 godina.
Ima li neko ko se baš baš razume u tematiku.
Recimo zlatibor, sezona je tipa 12 meseci.
Ajde neko ako zna nekog ili je sam u tom poslu da kaze kako je.
Najbolje ulaganje je ulaganje u sebe
Pa 12 meseci ti je slicno kao da stan iznajmljijes nekome, samo naplatis vise, zato i kazem 15 godina a ne 40
Pa onda.je to vrh investicija, sa svojih 30-35god uzmes apartman, do svoje 45god je tvoj.
Tako sam i ja racunao.
Više ti se isplati da svaki dan kradeš 150gr kulena iz firme, to ti je kilo kulena nedeljno, mesečno 4 kila, što mu dodje oko 4000 dinara. Da zaokružimo da ćeš godišnje zaraditi 50,000 dinara. Tako radiš još 30 godina do penzije, posle naučiš i sina isti posao, on tako radi 40 godina i imate za garsonjeru pored Ćele kule. Bolje to nego da se bakćeš sa kreditima, ali to je samo moj savet pozdrav
tilmo jebote srcunaj lepo,prvo nije ti sezona 12 meseci vidi koja je ponuda i potraznja neces izgraditi u epicentru zlatibora,kome ces da izdas 15og novembra na periferiji zlatibora kad valja kisa i ima prazno 100 apartmana oko tebe. Da je tako kao sto ti mislis pa svaka budala bi uzela 40k evra,otplatila za 10 godina i imala nekretninu.
Hahah a ljudi se stvarno upinju da mu odgovore i objasne
Šomijev predlog +1
400e godišnje, to je porodično letovanje u samom centru paralije, gde ćeš lepše