Biznis ideje, pravljenja para, poslovi, šeme

1. Ne branim Tilma niti podrzavam ovu ideju, ali argument “da je to tako onda bi svaka budala uzela 40k evra i uradila to” je kerov kurac. Niti svaka budala ima mogucnost da digne ili otplacuje 40k, a jos bitnije nema svaka budala muda za to. Ja sam npr vrlo sklon riziku jer se vodim nekim parolama tipa “zivot je prekratak da budes picka” i smatram da u zivotu treba napraviti dosta para ili ne treba ziveti uopste, tako da jbg tilmo, stisni muda pa pocni da krades kulenje iz firme

2. Naravno da ne mislim da će biti izdat 12 meseci. I naravno da sam pošao od toga i da ne bude izdat jedan jedini dan godišnje, da sam i dalje u mogućnosti da plaćam ratu.

Zato sam i došao na tu ideju, sad dok imam mogućnosti da probam nešto da napravim. Ako ne ide, prodaš i aukurac.

3. ako nista imaces mesto gde da ides sa svojima stalno.

da sam ti, uzeo bi nesto blize Nisa, recimo oko Stare planine, ili cak u Nisu, pa stavis na airbnb ako hoces time da se bavis. Trebace tu dosta da se radi sa vremena na vreme, nije bas da mozes da ostavis kucu u zapizdini i ona ti samo zaradjuje pare, danas ljudi imaju internet, gledaju slike, sta drugi napisali, i dovoljno je 1-2 da napisu da ti je zapusen klozet ili prljavo i nikad vise neces izdas. A Zlatibor nije bas aj sednem u kola i za sat vremena sam tamo.

4. palo mi na pamet, uzmes garsonjeru u centru BG, stavis na airbnb, i vec sa 20-30% popunjenosti je ok.
    al kurac, treba ili sam, ili da platis nekog da ti cisti, opravlja, menja namestaj i onda nikakva investicija, treba ti tipa 4-5 stanova da mozes nekog da platis da ti vodi to.

5. pri cemu verovatno veci rizik a manja zarada nego da stavis u najobicniji investicioni fond i sedis kuci.

6. investicioni fond u Srbiji hmmmmm

7. KO PRVI DEVOJCI SAM U NJU UPADA

8. valjda je onda bolje stekati pare to vreme za koje mislis da ces to da isplatis.nema stres.pare samo lezu na racun.nema da ti jave da se pobili u apartmanu i izvalili bojler i nece da plate.za 10 godina jako tesko da moze da se ispalti.jedino da samo fiksne troskove placas i da se neista nepredvidjeno ne desi.niti da renoviras i da placas porez po gostu ili kako vec ide.i da nadjes nekog roba da ti tamo radi za dz.
    i to sve ako ti je uopste prosla ova misao kroz glavu makar jednom.da nije aj sacu da pisem nesto na forumu.
    ljudi koji ulazu u ovako nesto imaju pare.ili ce time da se bave ili su dobili neku kintu,pa da je ne procerdaju,oce da uzmu par stootina evra mesecno kada je dobar mesec.

9. Moj otac trguje nekretninama ceo zivot i zivimo ko lordovi. Toliko se ne isplati ulaganje u nekretnite kretencine jedne siromasne jebem vas usta nepismena u šupama živite bednici i vi pametujete o nekretninama

10. Cuj novac se vrati nakon 15 godinama mamu ti jebem nisi u zivotu 5 hiljada eura zaradio i ti pricas nesto

11. Gambika najveci siromah na sajtu dodji naduvaj mi jaja dat cu ti da prenocis u mom stanu na vracaru picko mala

12. Hahaha e druze ti si debil

13. Sad vidim odakle potice razmazenost pliduova

14. slucajno tolko milijardera ima medju onima koji se bave nekretninama jbg....

kupis garsonjeru za 17k u izgradnji prodas za 22k kad se izgradi, onda opet tako, pa opet tako dok se ne nakupi da mozes odjednom da kupis dve u izgradnji, pa opet prodas pa posle par puta imas za 3-4 odjednom itd itd....samo za to trebaju godine i godine dok se ne dodje do neke vece cifre, a vukajlijasi su navikli da zaradjuju po 40k evra od jednog posla sve veliki biznismeni

15. Ljudi baviti se preprodajom nekretnina i kupiti na kredit apartman na zlatiboru da izdajes nisu iste stvari ja ne mogu da verujem da moram to da napisem

16. Gambi, nemoj da se ljutiš ali ograničen si ono baš.

17. Zapravo je Gambi ovde najbliže istini hahaha
    Tilmara nemoj zakucavati kredit pa igrati lutriju to ti je moj savet
    E sad ona je teb žena mene dođe samo ujna
    Trgovina kao trgovina je najjača stvar na svetu
    Nema amortizacija, troškova i sve gluposti koje ima tipa proizvodnja neka ali trgovina ne kirija jebi ga

18. Ne moze se usporediti trgovina nekretninama mog oca sa thilmom jer thilmo tek pocinje a moj otac se time bavi 40 godina. I onda mi dodje gambika i prica o biznisu koji me odhranio.

19. Kupovina na kredit apartmana na zlatiboru da izdajes nije trgovanje nekretninama debilu

20. Tilmo jel si razmišljao da postaneš bombondžija ili oštrač noževa, vrlo retki i cenjeni zanati.