Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Cime li se bavi gambika preduzetnik, sigurno videoteku drzi, cuo sam da je to najunosniji biznis 21 stoljeca :')
Otvoricu ja videoteku u nemackoj jer je torent zabranjen ovde
https://x.imagefapusercontent.com/u/Mastermartin/7575590/1231455112/dog_spec44.jpg
Maestro brt vpn postoji
Pa moje pitanje je vise bilo u vezi izdavanja apartmana na Zlatiboru, dodatnih troškova i to.
Kredit kao kredit nije bitna stavka, 150-200e mesecno mogu da odvajam, naravno ako me ne najure iz firme. Xd
A realno je da od izdavanja se pokrpi nešto, e sad ja bih voleo da se sam isplaćuje naravno, al taj deo me je i zanimao. Ako neko izdaje apartmane, da mi kaze fiksne troskove i realan procenat izdavanja godisnje.
A za Zlatibor sam se opredelio ciljano, jer 200 mojih kolega živi na Zlatiboru a dobar deo njih se bavi izdavanjem. Tako da bih mogao da njihove ljude ubacim u čišćenje i održavanje.
Thilmo samo teraj, dobra je to investicija, sta god sagradis mozes izdavati i uzimati pare a imati vlasnistvo. Zemlja je ogranicen resurs i cena joj samo moze rasti s obzirom da je nekretnina na zemlji, i za nju vazi isto. A na kraju krajeva uvek je mozes prodati i uzeti cak i vece pare. Svaka nekretnina koju moja porodica ima danas vazi duplo vise nego onda kada smo je kupovali, a da ne pricam kako je slatka novcanica za koju ne das ni kap znoja kao sto su pare od kirije i rentanja.
na tri strane molis da se pojavi neko sa humoristickog sajta vukajlija ko ima apartman da izdaje da ti kaze iz prve ruke jer ne znas nikog ko to radi, i onda napises da ih ipak imas oko 2200 kolega koji imaju vec decenijama apartmane tamo
Ja volim da verujem da Thilmo samo želi kurca
Već sam mu rekao da je suviše glup da bi se bavio nekretninama. I on to svakim postom potvrđuje.
Pa ovo je samo ideja, pitao sam sve oko sebe za savet, naravno i ovde, ko će gore da ocrni ideju nego vukajlijaši.
A razlog za Zlatibor jeste taj, ali bi bilo neozbiljno da zovem kolege oko tako ozbiljne stvari a da nemam nikakvu ideju šta ću da radim i bez ikakvog apartmana koji planiram da kupim.
Zvrcni Mažića večeras oko 21h, ionako se smara što mu žena svaku noć gleda tursku seriju tad, prijaće mu da porazgovara sa kolegom, a on ti ima hiljadu nekretnina na zlatiboru ;)
Počeo je isto tako od jedne nekretnine u ribarskoj banji, i vidi ga sad, sudio bi finale da hrvati nisu bili u njemu
ја ћу продам њиве и да купим два стана код Буковог споменика, један да издајем у другом да живим
Ja nisam imao šta da prodam na kosovu jbg pa sam morao sam da grabim za sebe.
Za ovih 11 god na poslu sam sebi uzeo stan u izgradnji, tj bili goli zidovi, uložio kroz mnogo godina 30k evra, sam zaradio. Pa sam sebi finansirao svadbu, pa kupio auto(bohor ne priznaje A klasu za auto) lol
Sad kad sam podmirio sve to, ne mogu mirno da sedim, probaću milion ideja kako da unapredim sebe i probam da zaradim nešto svojim trudom i radom.
Eto, to vam je poenta rođaci a vi kako hoćete.
koliki ti kredit mislis da uzmes?ako ti je rata 150 evra,onda bi ti trebalo da uzmes kredit na 40(a to ne daju) godina kako bi kupio tamo nesto polunormalno.
edit:preterao sam.30 godina
Koliko si očajno željan pažnje...
Šta te muči druže, jel imaš neki problem koji te tišti, primećujem ogromnu tugu na tvojoj duši, podijeli sa nama, mi smo tvoji drugari...
Zemljistu u Srbiji ce cena da raste, a ljudi u Srbiji svake godine ima 100k manje, hmmm
ubada prstom u oko, kao sta je to 200e mesecno narednih 52 godine da odvajam, ionako mi je plata 60 000
Pa na 30 god kredit jbt naravno.
Pa ako krene kinta da ga isplatim ranije.
Bez rizika naravno.
Ako neko ima dobre ideje neka piše.
Odoh da gledam Real sa Nišave pa se vraćam.