Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Odlican pezos. Naravno postoji sansa da kupis i prodas dva stana u izgradnji i zaradis 10 soma evra i onda kupis treci koji se nikad ne izgradi i budes u minusu 7 ali ajde sta sad. Stanovi u izgradnji se prodaju jer investitor nema para da nastavi gradnju i zato i jesu jeftiniji. U slucaju da ih sve proda u izgradnji ili mu ostane 4 stana zajednicke vrednosti(po tvom racunu) 88 hiljada a treba mu jos 90 da zavrsi zgradu nesto mi ne deluje kao da misli da je nastavi. Pogotovo sto su od ta 4 2 namenjena vlasniku stovarista ili izvodjacu radova.
Nemojte jbg.
Ps, tebi je u genima trgovina nekretninama.
Šta misliš o mojoj ideji ali ozb.
Imam sjajnu biznis ideju radi se o prodaji prišivača
startapovi su danas put kojim treba ići
Hvala na savetima i sugestijama.
Ja sam ovu ideju provukao svuda, svačije mišljenje mi znači, što više glava to mudrija odluka.
Khm nije ti palo da kupis nesto u nisu ili garsonjeru negde u bgu pa kaplje mesecino kinta fiksno koliko toliko a posle ostane tvom klincu da zivi,studira u bgu. Nesto kao dugorocna investicija malo vratis para nek je 20 posto,o obezbedio si stambeno dete.Valjda si skapirao da ce proci godine dok ne vratis ulozeno u apartman koji ce ti kurac to.
Nego, još jedna opservacija.
Kada sam pitao za neku ozbiljniju stvar, investiciju, članovi renomiranog sajta Vukajlija su se fregmentisali.
Zaninmljivo je da su nevezano sa kim se napušavam a sa kim sam dobar, ovi koji su uspešni u životu su davali predloge a ovi što žive od crkavice tipa aleksandarkg, gambi itd ili ovi paori tipa šomijagoda su i dalje ostali u svojoj neperspektivnoj ljušturi.
Velikibleče, kvadratura u Niśu na vrh lokaciji je 800-1000e. Na Zlatiboru je od 1200-1500e. Zbog velike ponude cena je niska, zato sam pored ostalih stvari i izabrao Zlatibor.
U Nišu 50 kvadrati mozes da izdas za 120e mesecno, na Zlatiboru mozes te pare da uzmes za nedelju dana.
Eto, nadam se da sam nekom od vas neinventivih otvorio oči i pomogao gde da uložite novac.
Hahshahah
Kakav kontra napad mladjanog Tilma
A jebate hahah
Pa mislim da ti je ideja glupa do bola. Ali te to ne sprecava da moju ideju nazoves glupom a moja se eto ostvarila i donela profit.
Ako hoces da ulozis <50k evry kupi plac negde gde je ekspanzija(bliza periferija beograda) i spojicu te sa investitorom koji ce napraviti zgradu a tebi dati kvadrata u ceni placa. Nadas se da izvuces dva stana i prosao si bomba.
I kad sam rekao neinventivih nisam mislio na tebe velikiblek nego na one prave slepce lignjoslava, somija23(lol za nik) gambija, i ostale neostvarene persone sa dna.
da je meni farma jagoda pa da ih gledam kako rastu, ih!
Velikibleče, kvadratura u Niśu na vrh lokaciji je 800-1000e. Na Zlatiboru je od 1200-1500e. Zbog velike ponude cena je niska, zato sam pored ostalih stvari i izabrao Zlatibor.
Jel to pokusavas da izdignes nis ili da omalovazis zlatibor?
Ne bih više o tome.
Aktivno radim na ovome, i bili su mi potrebni komentari. Ovde sam postavio zbog negativnih, jer ko će gore da te opere no vukajlijaš. Imalo je par negativnih a konstruktivnih komentara.
Doduše očekivao sam više konstruktuvnih, ipak su neinventivni zavladali sajtom.
Ja da imam platu hiljadu evry mesečno bio bih zelenaš i investitor i boleo bi me kurac
jesi ti jos student, aco?
C
bravo
Svaka mi čast postao sam diplomirana kurčina!!!