Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Na Zlatiboru jer Zlatiborac.
Da radis u Kopaonikancu da li bi kupio apartman na Kopaoniku, m?
bolje da 30 godina ubacujes kintu u fontanu zelja nego da se zarobis kreditom toliko i da ako mozda krene posao isplatis isti ranije.u svakom slucaju,svako ima svoju neku filozofiju sta i kako.
srecno ako ideja ikada izadje sa ovog foruma.
Koliko tilmo imas godina? Kontam 30-35. Kad otplatis kredit imaces 60-65 brate, koji ce kurac takva investicija, bolje investiraj u biznis neki koji brze donosi novac
Tilmo
Uzmi kredit 40 k evra
Kupi 10 kola marke Opel tipa Insignija Engleze ili kradene i kreni da rasturas za godinu dana veacas kredit posle ces lako
Nema na čemu druže
Druže, ja da znam za bolju ideju, ne bih ovde pričao o apartmanima na Zlatiboru. Sve i da mi neko pokloni 50k evra iskreno ne bih znao gde da ih uložim. Nagledao sam se svega i svačega i realno 1% njih je napravilo pare.
Ovo je tema za biznis ideje i pravljenje para, pa ako neko ima konstruktivan predlog nek podeli sa nama.
Izgubio Radnički ali zato braća iz Spartaka dobro igraju.
Tilmo što ne probaš nesto u Niškoj Banji, jel se to uopšte isplati ili nekoj drugoj u blizini?
Znam ja za jednu caku u kladionici al ne smem ovako javno
:D
hahaha
kako insignija za 40k da uzme 10 komada??? cak i engleska verzija koja je Vauxxall ili tako nesto nije skoro nista jeftinija od evropske samo je prilagodjena englezima
no nebitno,, da ste na mestu thilma i da imate tipa 10k evra u dzepu, mozda malo vise, sta bi ste uradila, osim da sjebete na izlaske, kurve i opijate? pitam za druga
lako je biti bizmismen kad imas 50k ili 100k u dzepu na gomili viska da ulozis, sta raditi kao thilmo koji ima 10-11k u dzepu kako se prehraniti od toga?
Vredi ulagati samo u sebe, u svoj rad i trud. A te fore, ja ulozim jedne pare pa onda druge pare krenu da pristizu a ja nista ne radim, to je kerov kurac. Pogotovo kad imas 40 godina i radis u Zlatiborcu kao komercijalista. Takvi ga prvi poduvaju.
Sto nisi bio zubar, lekar, psiholog, pa da ulozis 40k evra u svoju ordinaciju? Sa 15 godina si trebao ulagati vreme i trud da bi sa 30 ulagao novac. A ti drkas kurac 40 godina i sad bi da budes neki investitor. Pa se cudis sto pisaju svi po tebi ovde. Sto nisi bio automehanicar da otvoris radnju sebi? Sto nisi bio muzicar pa ulozis u svoju opremu, oformis bend? Sto nisi bio advokat pa ulozis u svoju kancelariju? Bilo sta sto mozes da radis privatno?
Cuti i zivi taj svoj bedni zivot nislijskog komercijaliste do penzije, kasno je sad da se postane neko i nesto.
Što me sada tražiš pored njih toliko gde si bila kad sam bio niko
Tilmo nemoj kirijati ali nemoj ni odustati od biznisa
Nek ti bude zvezda vodilja informacija da na celoj Vukajliji od 300 k i jače registrovanih Paninaro ima najviše para
Pa ti vidi
ajde da ga merimo
Proizvodnja papirnih kesa.
Pre neki dan sam nacuo razgovor pa eto da predlozim, mozda je i isplativo. Ako se kompletno ukinu plasticne kese ovo ce biti dobar biznis, a naravno najvise ce profitirati oni koji su na vreme krenuli sa time. Za pocetak eventualno proizvodnja za male dragstore i prodavnice u vasem mestu a kasnije da se prosiri proizvodnja i krug prodavnica koje se opsluzuju. Jos ako se uzme nova mislim da ce drzava dati neke subvencije tako da se verovatno ovo isplati. E sad da li je to izvodljivo u vašim mestima ne bih znao, kao i za cenu masine, nisam gledao, ali eto samo da predstavim ideju
snimaj gta V
Igraj turnire na pokerstarsu od dolar gde igra gomila ljudi a nagrada ogromna i mozda nekad nesto uzmijes
илегалних начина колико хоћеш али нису гудра и оружје у питању