U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Inace moj ortak iz gimnazije davno, imale one berze knjiga pocetkom godine septembar, i on zavrsio sve vec al uglavnom nabavio polovnih udzbenika i sve u 2 kofera, isao redom po ucionicama za vreme odmora teske pare uzeo
ne zajebaj, siguran sam da Srbiji treba pravnika.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=07&dd=27&nav_category=16&nav_id=1424104
Evo sad će hotelu pasti cena i uzme se za male pare, ko ima hiljadu evry platu otplati za 15 godina k'o ništa, a hotel vrati pare čas posla, nije to jedan apartmančić
Ja da imam hiljadu evry kupio bih ga sad i izdavao onako sa golim zidovima vole to hipsteri
Hotel je napušten, svratište narkoma i sl. Nije se mogao, a i sad se ne može kupiti.
Aleksandar nastavlja da briljira.
a što đeco ne radite ono za šta ste se školovali? thilmo, ti si ekonomista, bavi se ekonomijom, analiziraj neka tržišta, napiši knjigu... prepusti to mešetarenje i preprodaju snalažljivijima.
Znaci budaletine su na sajtu jer ti je ideja glupa haha ok
Nije se mogao kupiti, a prošle godine bio na licitaciji 2 puta. Dobro.
Haha tilmo ekonomista :D
Cega je bre tilmo ekonomista? :-D
Mozda srednju ekonomsku zavrsio xd
Kao što je miloš obrenović bio diplomirani lingvista a nije znao da čita
Gde sam ja rekao da su budaletine na sajtu? Citiraj Ps?
@aleksandarkg, desava se ponekad da nesto bude na licitaciji a da ne moze da se kupi. Prosto nemas gde i kako da podneses ponudu jer su telefon, mejl i adresa uterivaca dugova fiktivni posto se ceka treci krug licitacije da bi se dobro kupilo za 50 posto od procenjene cene za “ponudjaca” za kojeg je unapred planirano uz mito agenciji koja sprovodi predmet.
Ali su ti slucajevi otprilike 0,2% od ukupnih licitacija pa sumnjam i da tilmo zna za to a i da je to ovde slucaj.
Ne mogu da ciriram jer si editovao post i napisao neiventivni slepce jedan
Edit: jos sam pomislio da si se sjebo pa si zaboravio na post iznad gde si isto napisao “budaletine” al setio si se i toga haha pa sta radis to covece
Hahahaha hvala bogu pa mojoj neperspektivnoj ljušturi ne treba kredit na 500 godina da kupim garsonjeru od 15m2 na zlatiboru.
Ti bese imas kucu na zakintosu?
samo da podlijelim sa vama da sam prestao da učestvujem na drzavnim tenderima jer je zestoko obaranje cijena i nelojalna konkurencija, najviše od firmi iz unutrasnjosti srbije. nisam mogao da vjerujem da je tolika razlika izmedju begea i ostatka srbije.
Inace i tih 15kvm kosta oko vise nego sto je mislio da digne kredit ako uzima igde blizu autobuske al ajde sad u taj deo nisam hteo ni da zalazim
Haha, ajde sad vi koji znate kako izgledaju, poredjate ovu ekipu kao ono kad ih panduri poredjaju na prwpoznavanju.
Somi23, Pseto, Aleksandarkg, Žajk.
I zamisli da ti ovi likovi daju savete, ili da ti se obrate uopšte. Haha