Prijava

umesto aliekspresa, moze preko alibabe da se dodje u kontakt sa nekim proizvodjacem iz kine, sta vec oces da kupis, pa onda odes do kine sa prevodiocem, i napravis neki ugovor za 100 000ak €... onda organizujes kamion od soluna najbolje, da se ne jebes sa crnogorcima, i preprodas to posle sitnim prodavcima.
zavisi sta kupis, al uz neki ne veliki rizik, budes dobar bar jedno 20000ak€ i onda ponovis ovo, i cenim da je konstantna cifra.

carinu smanjis malo tako sto direknto potplatis i to je to.

kupujes polovnu odecu po raznoraznim buvljacima,otvoris sekond hend,roba iz nemacke.kesovina.

otvoris sekond hend

Ima ih koliko hoces,ne vidim da nesto ubijaju od posla,cak znam za par sto su se zatvorili.Koliko moze da bude jeftinije od hma i slicnih radnji gde su relativno niske cene.
Ima i waikiki sad kod nas,mislim da su turci,dzabe.Jeste da je krs roba,ali bar nije neki Turski dedica iz Minhena nosio.

znam da poneki vlasnici sekond hendova vole otici na najlon,kupiti stvari za 50-100 dinara,malo ocistiti,srediti,prodati za 300-500.

Odeš i kupiš za 500 dinara nešto u seknd hendu.

Pa to je porez na debile.

koliko kosta roba u sekond hendu?neka jakna npr?

Kod nas je jakna 5 maraka, majice po marku, patike dvije marke.

хаха скочимише сада си појео баш огромно говно

to bas jeftinoca.
kod nas 5 puta skuplje.

то су можда цијене које су се задесиле за поједини артикал и то једном. јакна сигурно није пет марака и патике сигурно нису двије марке, глупост

E jebiga, sad ja da serem tebi na Vukajliji kako su patike dvije marke. Dođi pa vidi, šta da ti kažem, majku mu. Ima polovnjaka gdje su nabili cijene ali u 80% su prejeftini.

па свратим понекад у секнд хендове и улети ми некад нека добра мајица за пет десет марака, али ми је никад нису продали за 90 фенинга

Pa ako si kreten da kupiš takve onda jesu.

Kod nas je skupa tehnika, nju cijene basnoslovno, odjeća je džaba bukvalno.

pošto vam je med?

koliko kosta npr ves masina?
ima kod nas u ns neki lik sto dovlaci belu tehniku iz njemacke.prodaje za dosta jeftiniji i jos da garanciju godinu dana.nisam ulazio u seme,sta kako.na proizvodima sve na svapskom.sto je i logicno jelte

Ako hoćeš dobru mašinu nema ispod 230€.
Polovni katodni tv je 60-70€+
polovni šporeti po 150-200€

Više se isplati kupiti nov sa garancijom za još malo para.

Očekujem da rasni izdominira na temi