Biznis ideje, pravljenja para, poslovi, šeme

1. Da si radio za dnevnicu od 10e sve ove dane koliko seres ovuda do sada bi zaradio 5 glava i resio zivotni problem.

2. Legenda kaze da se neko posecivao cesce nakon sto su jedni drugima rekli “dodjite cesce, hocemo i vi isto”

3. To stoji. A zar nije logično da je i tebi bolje da ljudi oko tebe napreduju.

Makar sam ja vaspitavan na taj način.

4. neće niko da radi

5. Ivana Berendika može da ti pomogne beograđanka bivša modelsica udata za jednog od gospodara gugla

6. хаха наравно да је удата за неког буџу

7. na dajte bre..modelsicama je cijena bila 500 maraka kad su bile u cg..jedan moj prijatelj je bio sa jednom..prvo platio onda izlazio s njom dok je imao love..onda adios..nema para..nema modelsice..

8. Tema za gašenje!
    Bila je tema posao od kuće gde je dokazano da se kliktanjem prelako zarađuju novci.

Bitcoini ovde ne spadaju, baš mora da se klikće lenčuge!

9. samo sam svratio da mi cara malo podoji ne obraćajte pažnju

10. E jebo me dan kad se odlučio da ovde zatražim savet

Post scriptoi, meni je naprotiv žao što trenutno nemam više vremena da se mačujem sa ovim kiselinama ovde u ovoj debilani

11. Ima neki posao da se analiziraju tekme, ono brojiš posede i napade i sl.

Mislim da ovde ima nas koji strastveno pratimo sport, te da bi ovo bila odlicna dodatna zarada.

12. Neam pojma koja je kinta al bih voleo to da radim.

13. Thilmo sad si me razocarao. Ocajnicki tragas za nekom dodatnom zaradom, a ja mislio ti neki buduci trgovac nekretninama

14. Ovo bih voleo da radim. Nekretninama bih se bavio zbog para.

15. Iznajmljivanje apartmana kupljenog na kredit za kiriju nije bavljenje nekretninama, opet

16. tilmo mislim da si upravo otkrio pod kojim si nickovima na drugim forumima xD

32 evra se placa tekma ako te bas zanima, radi drugar u bih

17. 16e po satu i nije tako lose u suštini, kad bi bilo full time skoro 3k mesecno

18. steta jedino sto se u jednoj zemlji ne igraju utakmice svaki dan po ceo dan, ovo ti je 2 tekme nedeljno, max nekih 250e mesecno

19. Aha, znaci ne moze za bilo koju ligu/sport. Mislim nije kao da sam zainteresovan ali bolje to nego kasa u maksiju

20. pa jbg radis sta se trazi, ne znam sad koliko traze i sta rade ali kapiram prve lige ovih par sportova glavnih i toeto

mada mislim da su puni skroz i da ne traze WORKFORCE iliti radnu silu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.