Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Dobrodošao si, druže. Znam da su apartmani u Grčkoj džabalesku od kada ih je pritegla EU, sećam se još iz nekih oglasa. Vidi, što ne probaš to, raspitaj se kod kolege oko svih pojedinosti, koliko je isplativo pa uzmi, nije to loše uopšte, ja da letujem birao bih ili Grčku ili Italiju. A i da kupujem apartman na moru:) Ali ne patim se oko toga, pa nisam ni razmišljao o tome.
Zasnuj neku Dafiment banku. U početku primaj depozite do 3 soma, vraćaj 3 i po, dok ti zafali keša da pratiš već će uveliko biti red ovaca ispred šaltera spremnih da polože svoje slamarice u tvoj sef. Posle sami sebe otplaćuju, a tebi zadnja tura štednih uloga uvek ostaje za podizanje nivoa kvaliteta života.
Mislim, letovanje kao koncept mi je potpuno trulo i sistemski. Radim cele godine i živim za te dve nedelje na moru, ne ja to ne radim, ja neću to, to ja neću. Meni je cilj da život pretvorim u konstantno letovanje i zimovanje.
Hahah tilmo da otvori banku ajde beži u kurac
Biznis plan nivo deteta od 9 godina eto to su ti predlozi
Ja cu da otvorim banku kazem ljudi dajte mi pare ja cu vama da dam posle vise para pa mi oni daju pare pa ja im to dam od drugih sto su mi dali posle pare pa ja imam puno para da potrosim na konfete da jedem
Dobar dan svima Thilmo ima 1000 evry platu
Haha
Najjace je sto to ponavlja toliko kao da je to neka velika plata pa cemo mi biti kao impresionirani xD
Pa brate, ako nisi skapirao da se sprdam s ovim u vezi banke, onda jbg. Gambi obustavi paljbu, Škudetto je
pre par godina sam radio u jednoj omanjoj firmi u proizvodnji polipropilenskog i polietilenskog granulata, dvojica u smeni, 3 smene, nema kamera i iznenadnih poseta, provalio sam da bez problema mogu da dignem granulice kolko ocu a da se ne primeti, tako da sam sklopio dil s kolegom, da 'dizemo' oko 30-50kg svaki put kad sljakamo trecu, a ponekad i drugu lol, jer gazda obicno provede vreme samo s prvom smenom. Dnevno smo izbacivali izmedju 600kg-1t, zavisi koliko dobro je radio ekstruder, pa se i ne primeti ako zafali manjka, jer uvek moze: e Sale, opet ekstruder keco celu noc mamumujebem i te fore.
1kg kosta oko 0,8-1e, zavisilo od trenutne cene.
ja se povezao s ortakom iz drugog grada, on prodavao preko oglasa, imao odredjeni procenat naravno, moro da ubacim jos jednog ortaka koji je imao kombi da nam prevozi granulat, naravno i on imao korist. Trajalo je to oko 4 godine, delili po zasluzi, ja bio dobar oko 300-500e mesecno samo na ovaj leba preko pogace, plus plata tadasnja oko 300e, tatabanja mi bilo.
nikada nas nisu provalili, bar kolko znam lol, napustio sam jer mi iskrslo bolje i cistije radno mesto sa normalnim radnim vremenom i malo boljom platom, a i dan danas mi kapne oko 100e mesecno jer je kolega ostao da sljaka tamo po 'mom principu' lol
samo kazaem, nije biznis ideja, ali ono, ako neko radi nesto slicno a veoma mali je rizik, sto da se ne ogrebe malcice, ko im jebe mater gazdinu (narocito ako znas na koji nacin je dosao do para), postenje se ne isplati, gleddaj svoje dupe, pokrivaj kolegu, obojica profitirate, molim lepo
edit- okvirno, kolko mi treba kesa da bih otvorio menjacnicu? nasao sam strasnu lokaciju za to, zakup lokala nece da bude vise od 150-180e
To je za mene parada biznis poduhvata
Свака част за подухват иначе!
Bravo Manijače pregospodine, ja sam takodje uvek gledao da marnem makar i olovku ako sam u mogućnosti, vajdica je. Dok sam radio u metaloindustriji, razradjivao sam šemu sa kolegom da krademo okrugle čelične ploče koje su ostajale kao otpaci nakon sečenja limova za mašinske delove na plazmi, kojih je na dnevnoj bazi bilo po pola kontejnera, ušli bismo u tal sa kolegom što seče na plazmi, kad radi drugu da nam ih donese u štek. Posle u prvoj kad nije frka mi ih malo obrusimo, našminkamo, ofarbamo i prodajemo preko oglasa kao tegove za tipa 20% niže od najniže cene po kojoj idu i polovni, jer nas bukvalno ništa ne bi koštalo. Farbu uzmemo iz farbare u fabrici za pola kila rakije od kolege, brusilica, kamen za istu to sve već imamo na radnom mestu u neograničenim količinama, niko te ne pita i ne vidi. Iznosili bi svaki dan po dva, tri komada, deset ojra i šućur alahu. Medjutim, dali smo otkaze i on i ja pre nego što smo počeli da radimo posao, jer su plate bile mizerne a nama gorelo i zapalimo preko. Izneli smo po desetak komada, ali za naše potrebe. Sad sa ove distance, nekako mi to jajarski, pa sam se batalio takvih ideja i razmišljam o nekim profitabilnijim
Moj čovek 100% samo ovaj termin "gazda" eliminiši iz rečnika, gazile ih mečke majku im jebem u pičku ja, rabim izraz "poslodavac" iako nezgrapan ali rendom psetovom tati ili njemu samom neću da se obratim sa "gazda" pa da me konjima čereče
gazda uslovno receno, jer je lik vlasnik. a to poslodavac samo u pisanoj formi kad se mora, inace sam takve likove uvek oslovljavao po imenu ili nadimku kad sam ozbiljan, a 'gazda' kad se sprdam ili trolujem coveka xd
Ma ni u šali ne volim, imponuje to njima u svakom smislu, veruj mi :) po imenu i ja uglavnom, a poslodavac kad se sprdam sa paničarima jebenim i busterima bespotrebne tenzije.. a privatno, ono, sede u kafani, smeju se, krmljaju ahaha grok grok, glumci odvratni ljigavi
Poslušajte savete skudeta, kad ne beži izvršiteljima koji hoće da plene stvari iz stana u kom je podstanar on je jako ozbiljan biznismen
Hahaha.. Ali ČEKAJ SAMO
Psetov cale bi te mozda i zaposlio jer je human i posten covek, neiskvarena propacena dusa pa sve ljude gleda kao sebe, ali psetu se nikako ne bi obratio jer mu je empatija nula i ne zaposljava slepce. Mogao bi doduse ovako negde da mi se obratis ali kvota da bi dobio po picki je 1,23. Tako, pozdravljen mi budi oprosti ako je bila sta ajde ajde pa svratite cesce ocu ocu i ti
Psetov cale bi te mozda i zaposlio jer je human i posten covek, neiskvarena propacena dusa pa sve ljude gleda kao sebe,
Pa kako se obogatio onda? Osvojio džek pot na tomboli? Prodao dedovinu na Kosova?
Znam ja da si govno, ne moraš da eksplicitno naglašavaš. Zato će naredne generacije da budu još veća govna prema vama, pa se nadam vašem kraju kad ovi matorci što rumunare za pivo i dotiranje porodici (dakle daj šta daš) poodlaze konačno u penzije.
Odlična štela za multipli skeč, pazi sad
FK RADNIK Surdulica-FK Partizan
SKEČ EXTENSION
Preveo sam šoku psetoijev post na jezik njegovih sunarodnika, oplako sam
Vajza e Pset mund të jetë edhe e punësuar, sepse ai është një qenie njerëzore, një burrë, një njeri i papërshtatshëm dhe ai shikon të gjithë njerëzit si veten e tij, por psikika nuk do të kishte ardhur, sepse ndjeshmëria e tij është zero dhe nuk zë gjarpër. Ju mund të vini këtu në këtë mënyrë për t'u kthyer tek unë, por shanset për të fituar në 1.23 pikë. Pra, më vjen keq që të vjen keq nëse ishte koha për të ardhur dhe për të shkuar te babai dhe babai yt