Prijava

Bata Sale
Imaju seljaci jos neki izraz za pritku, ali sam zaboravio. :)

Trklja u Bosni pretežno, odatle grah trkljanac ili trkljaš ili opet pritkaš

Evo, ima tu u komentarima

Ma imaju bre moravski seljaci jos jedan izraz, ali ne mogu da se setim.

Vrljika jebo je otac. Malo veca pritka je vrljika.

Znači pseto je Vrljika. XD

ajme, je l neko od vas čuo za onaj lajones cashback karticu i slično? mrsko mi da listam samo da postavim par pitanja ako je neko u tome

Zamlaćivanje multi level marketing, udari pesnicom bilo koga ko ti pomene to, ili proizvode od aloje ili kirbi i tome sl.

nije pre bilo lose kada te nazovu iz kirbija na fiksni i nude ti posao.nahvalete kao da si bog otac.jedno vreme imas visoko misljenje o sebi.nema veze sto nemaju pojma ko si.vi ste taj,takvi nam trebaju.rastuca kompanija.nista se ne radi,milioni se sticu.
super su i oni sto nude osiguranje da prodajes.oni licno drobe.nista se ne radi,a para koliko hoces,dzabe obuke koju platis simbolicno neki dinar,ali je apsolutno za dz.

smarao me je pre nekoliko meseci drugar iz srednje da on i njegova riba dodju do mene kako bi mi ona ponudila neko sranje.osiguranje ili tako neki kurac.mislim da sam 50 puta rekao da mi to ne treba,ali me je mnogo gnjavio.samo da ona dodje i da je saslusam.dosli.15 minuta mi je nesto dorbila o osiguranju i kako ce neke pare da mi vrate za 5 godina,umanjeno ili sta vec.ali sam osiguran i lecice me svuda u svetu ako mi bude trebalo.51.put sam rekao da necu.gledala me je kao da sam joj porodicu ubio pa jebo u dupe.
bio mi ok drugar.i posle srednje smo se ponekad nalazili.sada mislim da se nadrkao jer nisam hteo da kupim usrano osiguranje od njegove devojke.
ukoliko neko zeli da se hvali kevi i caletu kako radi,a nikada dinara ne zaradi,neka ode da prodaje osiguranja.bukvalno ce otimati ljude sa ulice i zaposlajvati ih.iskljucivo zaludne traze.kao paravan sljaka.matero i caca,ja radim i studiram,a nicega nemam.i onda se oni hvale kako njihovo celjade ne duva lepak u bg vec radi i studira.

Brate, boli njih kurac da ti radis za njih. Tj ako prodas nesto to je gratis.

Navuku te da "radis" za njih. Moras da platis neki kurs 20e. Onda kad pocnes da radis, uslov je da napravis jedno ili dva osiguranja, takav neki kurcev princip. Onda kreteni uzmu osiguranje za sebe i ženu recimo, kao zajebali su sistem.

Poenta je da su se kao klenovi upecali na najtupaviju foru ikada.

Nisam u Srbiji i ne mogu da komentarisem. Cak mi je ovo od sanitarnog zvucalo kao neki higsov bozon

Stvarno sam tup za neke teme, al samo da vam javim da nista nisam skapirao

znam sve, bila sam sad skoro u prilici da slušam kako oće i mene da vrbuju. nego me zanima je l' neko bio u tome izašao pa da kaže nešto više. lik kog znam se bavi time tj. toliko mu je ispran mozak da svako ko ga odjebe za isti posao postaje mu neprijatelj. pričao je o tim seminarima kao da se dešava nzm ni ja šta, veoma sektaški zvuči, a kad mu kažeš to - brani više nego verski fanatik i posle ti se nikad ne javi. zanima me je l im ispiraju mozak kao u paklenoj pomoradži ili kako već. mislila sam da je mrežni marketing tipa oriflejm, enerdžetiks, avon do sada prevazićen al taj lajones je bukvalno korak dalje. uloži 50 000 dinara da ti se isplati 25 nekad u nekom vremenu i prostoru, jezzzzzzaaa

klasicna ponci piramidalna sema, to rade po Srbiji preko 20 godina, iz nekog razloga uvek su najveci ljigavci ti smaraci, valjda ih tako biraju... i da, oni imaju zaradu i tako su namestili pricu, to jest prica tako deluje na mozak debila da smatra kako si mu isterao pare iz dzepa iako navodno ne postoji rizik po tebe.

Kapiram da bi aleksandarkg bio izuzetan u tom poslu

Lajones je kurčina obična.

Osiguranje nije, nemojte biti jebene zatupljene srbende čitav život, pa 21. je vijek, dokle da se gadite osiguranja? Mora i to neko raditi, jebiga, to je isto kao da se gadite kasirki.

Naviklo to na penzijetine, zbog njih nam i jeste kako jeste, jebene državne penzije.

privatne firme u srb su go kurac.znam neke sto rade 10 sati ponekad i vise i smatraju da imaju dobar posao jer rade na kompu, ne dizu tesko i zadovoljni su platom pa puse onaj sobran.rade ko crnci, jadnici i misle da su nesto uspesni sto imaju 500-600e platu pa kao-uspeo sam u zivotu pusim sobran i imam samsung s7

elem, ruzino ulje kako ide u Srbiji i kakve su cene

Skuplje od kg zlata jer treba 5 000 000 latica za litar

Samo što na tržištu ima ogromna količina ružinog ulja koje je do 1:10 razmere razblaženo drugim uljima bogatim u geraniolu.

A maloprodajna cena je inače svuda ista, oko 12-15 ojra za 5ml.