LJOMBERSEKSUALCI

1. Samo mi brada fali da budem pravi lamberseksualac, pošto obrva i kariranih košulja imam pun kurac. A i plivam k'o sekira, xixixi.

2. Ova reč bi na srpski mogla da se prevede kao DRVOSJEKOJEB. Jekavicom, naravno.

3. Ova dva šupka sa radiju b92 čitaju ovu temu.

4. Nisam se brijao ni kada sam se zenio

5. OCU DA IZADJEM NA RADIO??

6. RADIO NE RADIO
    LUMBERSEKSUALCU SVIRA RADIO

7. Jebote zaboravio sam najvažnije pitanje u prvom postu
    DA LI SU LUMBERSEKSUALCI PARAZIT ILI SAMO STEREOTIP
    EDIT
    PSETO88 http://www.pasmojprijatelj.com/uploaded_pictures/content/tekstovi/480x320/kupanje-sisanje-i-kupiranje-usiju-434.jpg

8. I ja sam skontao da sad svi nešto furaju bradu i onu frizuru gadnu. Pomodarstvo kao i dosta toga, proći će. Ja ću kao i do sad da se brijem jednom u 2 godine, a mašinicom na dvojku da pređem subotom.

9. Pozdrav veliki za moje fenove velike ljutog dusana i ljubazmog bohora cmok kis ljub jub liz

10. Курац су они дрвосече, где су кад треба да се цепају дрва, је л' иду у шуму по бадњак, иду курац, немојте да их називате дрвосечама, то што се не брије не мора да значи да је дрвосеча, па знам их пун курац таквих, не знају секиру да ухвате како треба, сви се греју на плин, пичке обичне, сви из радијатора израсли, немојте више да пишете глупости!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.