Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Честитао бих свим волонтерима празник и позвао их да прославе пети децембар код мене на тавану где су преко потребни радови који укључују изолацију минералном вуном и уградњу кровних прозора.
Поздрав!
хвала брт
Dješ bolan krovne prozore.. Nema pičke da ti to zatvoriš valjano a i skupo ko djavo. Da skineš sav silikon sa Karleuše opet će da kapa.
Radjard se seli na potkrovlje da anafrankuje
Hvala tebra, znaci mi to.
Imam dve opcije. Soba s krovnim prozorima ili soba bez prozora. Jbg.
Srećna Slava, domaćine !
Na kakvoj sam ja žurci jednom bila...
Ortaku trebala radna snaga da se preuređuje potkrovlje, svi smo dobili po neku macolu da razvaljujemo i sravnimo sve pregradne zidove, Pražnjenje je bilo samo takvo!
E jel imaš staklenu vunu u krovu?
Пети девембар је иначе међународни дан нинџа...