Prijava

де није прељепо, код моја за нову годину ол инклузив иљаду кинти, жива музика, усеравање од алкохола...

Pa kad Mojo peče svojo rakijo šećerušo.

долазим, доносим негде око 1,7 л ракије (толико остало јбг) и не напуштамо објекат док се то не попије

Samo ti ponesi.

Nisam ja predlagao romantiku, meni se jebe tacno de cemo, ja sam se samo ponudio da zovem.

Ima kod mene u kraju takva kafana, moze i kljuc da ostane kod mene pa da sedimo kolko ocemo a ima i ljudi koji dolaze a imaju svoju kafanu hehe

u australiji imaju BYO kafane - "bring your own", platiš ufur a doneseš svoje piće. ali nismo u australiji.

a naravno da neću bohoru da sednem u krilo, dečko je mnogo dobar, ne znam zašto želite da mu nanesem telesne povrede...

To što u garažu dovuku neku starudiju od stolova i stolica, razastru mušeme i udare šank, ne znači da je kafana.

Sedi mu onda na ruku samo, da utrne

Sta ima da mi utrne, neću na operaciju.

To što u garažu dovuku neku starudiju od stolova i stolica, razastru mušeme i udare šank, ne znači da je kafana.

Ako pricas o "mojoj" kafani onda pojma nemas. Sve je kul, nije moderno a to mi se tek dopada a ima pikado, bilijar, karte i sah. Neretko se igra poker. Nego su ljudi domaci i to sto jebemo majku jedni drugima ne znaci da se ne volimo. Kafana ima dusu a vece smrdi jbg.

Sta ima da mi utrne, neću na operaciju.

Kad drkas posle kao da nije tvoja hehe

E to kod tebe u kraju? Vodiš nas jednom?

Haha a krsta mi to za drkanje sam hteo da napisem

Vodim vas kolko ocete puta

edit: bilijar i sah samo u pare igram

edit2: sa bohorom sah moze i sa hendikepom hehe

Jao. Ako ne zaboravim poneću sah da te derem uzivo. Ovo online je kurac

Sto da vuces iz provincije kad mogu ja iz predgradja :)

hahha, koji penzosi.

Ja bih sacekao da ol odgovori :)