Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Da napravim i "možda dolaze" spisak?
Dosla bih, iam pun kurac slobodnog vremena, al ne taaaaj vikend :(
Ostaje da ti se nadamo onda.
To, videćemo još. Krajnje je vreme da se upoznamo. Nije da mi treba kruna na definicijama al kad vidim kakve sve šuše imaju jbg. Bićemo u kontaktu.
Nadam se da nije puno para jer ćete izgleda deliti na 4.
šta ako je drugi dan Nikole nećemo biti ljubomorni ako je neko dobio bolji poklon u čizmi od nas
Ma nije zbog ljubomore, nego ljudi ili slave ili idu na slavu. Ne bismo se skupili.
Nato, jeri imam de da se parkiram tamo? Bar blizu?
To je od krucijalne bitnosti
Ne smeš da voziš i piješ.
Ima gde.
Jeri si ti Nato?
Ima gde.
Navikli ljudi da ti otvaraš ovakve teme, pa se tebi obraćaju :)
Ne smeš da voziš i piješ.
Ma taksijem ću brate, za njega pitam jel ima de da se parkira. Ok. Odlično.
Široko, taksi će da te čeka :)
Ma da, kad je bal da se i princeza jebe :)
Duguje ti neke pare taksista komšija, a?
Mrzim vas.
Parkiraš se kod mene na Kosi Boksere, pa idemo taksijem do grada ili nagovorimo Agilnog da nas pokupi ili Pseto đubre ako bude dolazio.
vidro ako ne slaviš svetog nikolu dođi da se okupimo da ti pregledam čizmicu
JA NE VOZIM TOG DANA!