OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - BEOGRAD, subota, 13.12.2014. Pub "Kornjača"

1. Ma Nata i ja smo idealna kombinacija, Jing- Jang. :)

2. Vidi ga i ovaj sada. Gde sam ja došao jbt

3. Lose smo drustvo, kvarimo ovako finog momka.

4. U Tamni vilajet Boxere, kad kod nas legalizuju prostituciju ima da se obogatim za tri meseca samo posredovanjem. Očekujem da se prijaviš na konkurs za posao :)

5. Isaključivo specijalne usluge, bez seksa, samo perverzno :)

6. samo se postarajte da zečevi budu istog pola, ako su različitog ima se nakote ko... pa, ko zečevi...

7. Moj zec je muški zec!
    E sad da vidimo sa čime raspolažete vi?

8. Rekli smo - KAO ZEKA, nismo rekli da ćemo Bohoru zecove protiv usamljenosti.

9. Pa tebe sam i zvao u ortakluk :)

10. Ne može ovako, mora da se organizujemo iz početka.

11. Čekaj polako, previše si zainteresovan, a robu kriješ - pošalji sliku kao Lama odabranim autorkama pa da vidimo reakcije :)

12. Lemaja već ima sliku, nek ti pokaže. Ozb ima

13. OPAAAA! Ovde je počelo ozbiljno!

14. hahhhaa, čuj, Lemaja ima sliku..

15. Nije to neverovatno Nato :)

16. Bruce, hoću da kažem da je Lemaja moja drugarica, daklem, šta ona ima i ja imam.

17. e, to je već iz prve ruke, znači Boxer se malo našalio :)

18. narafski da imam, ali kao i sve ostale slike - ne širim dalje. jbg, bro code.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.