Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ti, Jebač, Šomyyy23 i ja da se zagrlimo kao prava braća! ♥♥♥♥♥
Važi.
Ko uslika ovo, ima 10 piva od mene.
brate ti si mnogo lud
99%
Dolazim i ja ako uspem da se zamenim s kolegom, što je skoro 100% sigurno, tako da piši i mene.
Da ti budeš kolega? xnjo xnjo
Udri ga kolega polomi mu rebra
U slucaju da se pojavimo proviron i ja zahtevam da sedimo na najvecoj mogucoj udaljenosti :)
Vidro posalji pare za 10 piva unapred i slikacu ih kako se macuju pisama a ne grle
Ja bi vas dvojicu pomirio garant.
Pa nismo mi u zavadi samo ga jebavam po malo
U tom slučaju bi vas posvadio garant :)
Ma kakvi, znam da me bezuslovno voli lolo
Jel ovo sad u petak?
Jeste. Kod tebe sam u 5
Drugarice sestrine prisutne da budu
U enormnim količinama!
Pa onda necemo otici na okupljanje lepi :)
Kako je prošlo na okupljanju povodom Čavezove svirke? Da li se Čava bezbedno vratio kući? Hladno je.
koji me je bolid i zašto trajno banovao zbog kačenja ove slike?
https://www.facebook.com/elladvornik/photos/a.10150110620591932.281652.46985551931/10152439165296932/?type=1