Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ognjen Amidžić
зна се, ЈА
ал јбг мрзи ме често и све
фендер
резервоир дог
оскар амиџин дупли
milan kalinic
kolja je dakako najduhovitiji
Иван Ивановић, не знам иза кога аутора се крије, ал' свакако да је присутан на Вукајлији.
Straja KG
Маестро ♦
Debeli ne seri mi po temi!
сисај курац билмезу
Ne sere, samo je realan
Mogao si sve to u jedan post imbecilu.
Хоће ли неко бар из пристојности да напише да му је Јебач најдуховитији човек на сајту, лик набројао пола сајта а нико да узврати.
dr tufer smrc
Pani i Dilan Dog su definitivno najduhovitiji na sajtu.
Toliko su duhoviti da kada mi baka krizira ako nema kursadžija na TV-u, ja dofuram komp i čitam baki njihove definicije ili gledamo postere koje pravi legendarni čekaoničar Dejanče.
Baka se istopi i postane meka i nežna pa često nakon tretmana njihovim humorom i ovlaži te mogu da je jebem bez kremica i lubrikanata. Hvala vam momci.
Je l' moderatori moraju samo da navedu najduhovitijeg moderatora, da ne bi ispalo da se šlihtaju autorima?
млечни ауто пут