Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://vukajlija.com/recnik/autori/148860
u rangu je duha sa sjekirom...al duhovitijeg nema SIG
Ne znam za pojedinačnog autora, ali kao tandem: paninaro i gtd.
Nešto tipa smare-reme 2.0, ali još više divlje i obogaćeno automobilskom industrijom.
Hahahahahahahahaha
Haahahahahahahah
Hagagahshagshagagagshshshsjshshehshshshagsshshahagahahagahagahah
Najsmesniji su the prof, penzioner, kontraverzni, blz i likovi sa navijackih tema propaliteta zvezde i partizana.
The Prof me je jednom toliko nasmijao sa defkom da bi bilo sramota da ga ne uvrstim. Posle nekog vremena uocis obrazac u njegovim defkama, ali i dalje je smijesno. Penzioner dobre defke, kontraverzni glupe defke koje su toliko glupe da su smijesne. BLZ jer je smijesan covek sam po sebi, tu je 5 godina a i dalje nije u toku.
A gazimudo, maxi i dzoni kurajber su me par puta nasmijali na KK Partizan.
Dzoni jer se kvalitetno ispisao po askalijama sa galerijom od stotinjak slika, cuvam taj skrinsot i drkam uvece <3
PROSECNA SRBENDA
djoto
bazzi
vo iz kupusa
слажем се
hahaahah
Gledaj dobre teme što sam otvorio.
Sinovac tvoje govno je u stanju da otvori bolju temu nego ti a ova govnjiva tema je samo posluzila da debili budu isptozivani
Koliko vidim tebe prozivaju na trećoj i četvrtoj strani.
#SAMOSHUK
Pod prozivanjem sam mislio na ozivljavanje teme samo si glup jbg pa nisi razumeo
#samoubistvo #jedinilek
ja procitao najbogatiji covek jbg razocarao sam se temom
vec postoji takva lejm tema za vas srebroljublje sto drkate na burzuje
The Prof,Msmojne i Kurajber.
koj ti kurac
ovo da se otkljuca
http://vukajlija.com/forum/teme/65897
bajadere voce bogatasa ahhahaha
i placanje u braci.. ova tema u 10 postova objasnila vise nego sve aktivne
Rađ je Bog krsta mi
javio, monti pajton ftw