bilo bi dobro i to da svaki clan more da daje slike na svoj profil i da da privatno..tako da nemore svako da vidi njgov profil. i da ima tu opciju da si dodaje druge clane kao frende...i td...to su samo neke od mogucnosti sa vec postojeceg foruma na koji sam uclanjen i koji je do jaja----
Rekli o sajtu
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Da li postoji mogucnost da se u profil ubaci opcija na pr.
-Tulumbac ima 2324 komentara prikazi ih
Kao sto vec postoji za definicije. Mislim da bi bilo korisno, ili u najmanju ruku do jaja.
Gde bi trebalo da bude? Kaizen je zakljucao temu sa predlozima i naglasio da se za nove predloge otvori tema. Ne znam u cemu je problem?
Jes vala. Biće tako :)
Hot te ubija, prijatelju. Ja sam se jedva skinuo, zamalo da overim.
Tulum, dobar predlog, da ne kazem sexy (kao Fernando)!
Al' izgleda nema nista od toga :) Ili ce biti, ko zna.
I da imamo uvid u komentare koje smo postavljali na tuđe definicije i da vidimo nove komentare koji su nam stigli.
Taj fazon...
I da te poyovu na fixni da te obaveste kad god imas novi komentar :D
011/OBELIKS ... cekam na tvoj poziv :)
gay stop! cim stop!
Čim svršim s obavezama zovem te ;)
alo moderatori sankcionisite ovo
http://vukajlija.com/WoW?order=time
komentari
Vule predlazim ti da se opustis.Cini se da stalno reklamiras svoje definicije.Ne brini se videce ih ljudi i oceniti.
bilo bi dobro i to da svaki clan more da daje slike na svoj profil i da da privatno..tako da nemore svako da vidi njgov profil. i da ima tu opciju da si dodaje druge clane kao frende...i td...to su samo neke od mogucnosti sa vec postojeceg foruma na koji sam uclanjen i koji je do jaja----