Balkon!!

1. Иде коцка уз зоб као гратис за доброту. :)

2. не може дауновац никога да јаше, поготову не мене лолчина, евентално јадну малу козу, ал добро то вам је већ познато

ПАНИНАРО ЗАЈАХО, ЧЕКАОНИЦА У ДЕЛИРИЈУМУ
    http://hetra.org/images/students_image.jpg

доста од мене 2 поста на овој теми, запамтите овај први и то је то

3. neće ti šomi odgovoriti, on ne proziva iz šale već zato što voli da jede govna. prozivanje obično ide dvosmjerno pa ko kako prođe, jelte. ne i naš šomi, on prozove, svi ga najedu govana i on više ne odgovara, samo ćuti u ćošku i gricka ta govna lagano, oblizujući se :)

4. Шоми ЗАКЉУЧО!

5. Axaax, izgleda da si ga baš kvaltetno isro, ruse, čim je dosao po još

6. idi malo napolje drtino jedna, prestani se zajebavat sa djecom

7. da znas da si u pravu Riho, odoh u prirodu da malo jašem moje omiljene daun konje olanika i somija. oces i ti dankane? :)

8. Somi kenjara klasicna, Zakopo ga post pa pise nesto bezveze,...vis da nema odgovora...

He he, obrezani, os da ti posudim svoj malo?

9. Uskoro takmičenje u organizaciji Komore Dijaspore, čisto da znate.

10. ja reko takmicenje Gomore Dijaspore pa pomislih da su oni daun konji iz kafane organizovali nesto.

KAFANU OGNJEM OKADITI!

11. hahah a ljudi ja šta se radi. nije mi jasno ako pravite ova sajber prijateljstva i klanove, što ne pikate neke igrice tipa wow, ako to još postoji, ili tako nešto.

12. lepo te pita rus, riho, sto mu ne odgovoris :)

13. Šta je ovo život ti jebem??????

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.