PROSLAVA NOVE 2015. NA VUKAJLIJI

1. Ja ozbiljno ostajem, ne znam za druge.

2. Не могу Царо сутра, искрсо ми неки лајф :(. А радије бих с тобом и Расним и овима озго него са рибом. Ал мора и то неко... А неће нико сем мене :( Па морам ја...

3. Cara ide na proslawu, izdace nas!

4. Dankan sa jeguljama čeka NG.

5. Не, Облаче. Мислио сам на жену са две ноге. Наравно да сам на рибу пастрмку мислио. Идем на вечеру, уплатио преко социјалног. Кила пастрмке 900 динара. Болече ме курац. Имам рибу за НГ.

6. Ja se pederšim sutra piejm ballntajna

7. Ja samo konzerwirano.

8. skupo to rođeni
    za te pare možeš
    pa možeš svašta

9. Au kakva zajebancija veceras, sutra ce biti kao na Ibici.

10. LEC GO ŠARTEEE BEEE GEEEE

11. Sutra ujutro se dogovaramo oko još nekih pojedinosti.

12. ПА ОВА ДАНАСХНЈА НОВА ГОДИНА БОЉА НЕГО ОНА СХТО ТЈЕ СУТРА БИТИ ХЕ ХЕ

13. С ким се договараш, Расни? Ми идемо сви сутра негде ЛОЛ. Ти мукице сам остајеш овде. :(

14. Realno, sutra ima da odu svi do 8, posle ću ostati aj sam i imaću samo 9 postova da se ne bi samobanovao hahaha

15. Dogovaram da dobijem dupli sa 50 poena, da samo stavljam tačku da se ne bi banovao.

16. otvoriš dupli i eto ti bezgranično postova
    mogu ti dati mejl sonjabubuljica

17. Rasni, mogu da ti pozajmim moj dupli, ali da mi vratiš po Božiću (cenim da ćeš i Božić ovde sam da slaviš).

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.