PROSLAVA NOVE 2015. NA VUKAJLIJI

1. I JOŠ ŽELJA: i da cestitam unapred novu i da pozelim svima lep provod veceras... Sve najbolje ;)

2. Пошто је Вучић рекао ове године да ће нам бити боље за две године, а и следеће године ће нам рећи да ће нам бити боље за две године, а и за две године ће нам рећи, ако буде био премијер, да ће нам бити боље за две године, пошто је криза, оскудација, с'г су скупи новци, рек'о Манулаћев ћале, па мора да се штеди, јер су претходне власти много задужиле земљу, рек'о Вучић, ја гледао кад је гостовао код Вучићевића, гледаоци аплаудирали, укључивали се у програм да дају подршку Вучићу, јер свака част Вучићу који је само годину дана рек'о да ће нам за две године бити боље, зато вам свима желим да остварите све неостварене жеље и планове из периода од 2009. до 2014. године.

3. Dočekajte na Vukajliji početak boljeg života.

4. Значи од поноћи крећемо да живимо боље, а сви који буду на Вукајлији, од поноћи до свитања, ако имају рачун у некој од страних банака земаља ЕУ које су наши пријатељи, тако рек'о Вучић, а и Тадић пре њега, а све банке су стране и јаке јер наших и слабих више нема, њима ће одмах да се увећају рачуни у банкама и то сваког месеца геометријском прогресијом, следеће године у ово време бићемо милионери!

5. Dinkić isplaćuje pare večeras!

6. Evo, da svima poželim sve što sami sebi žele u Novoj godini...
    Doduše, ne mogu, a da ne primetim da je euforija manja nego ikada. Petardi je jedno 5-10 puta manje nego lani...

7. Zato što su skuplje.

8. Zato što je sve skuplje. Nije da pravdam konkretno petarde, ali mislim da je to solidan pokazatelj da ljudima više nije do masovnih euforija.

9. Ove godine su skuplje 30-40%, a vatrometi su jeftiniji. Zato ćeš videti večeras.

10. budete preko onih ajfonova na temi,a u isto vreme se tiskate za wc u nekom lokalu.
    i onda sve ispostujete.red je gotovo uvek dugacak,a icete da pisate svakih 17 minuta u proseku.zasto da se covek smara u redu...

11. a što ja moram da pišem o novosadskim neoavangardistima, na ovaj pravoslavni dan, to nikom ništa. karađorđe se u grobu prevrće

12. Za sada nas je dvoje sigurnih za večeras!

13. eto rasni računaj me
    ako ne budem na temi pustiću ti post podrške oko ponoći
    ionako ću ili pisati
    ili gledati kakav film

14. Opa ima nas troje!

15. Ako se i napijemo uz temu uvek će tu ostati postovi koji će nas podsećati na neverovatno vreme koje smo ovde proveli!

16. više od polovine aktivnih autora će ostati na ovoj temi, ako dođemo do broja 4, to je već 75 posto.

17. Brate kad me budu pitali gde sam bio za NG ja ću reći na privatnoj žurci, super sam se proveo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.