Prijava

Rasni
Ima toliko uvreda a da ne vredjaju ni jednu grupaciju.

Pa ne bih koristio uvredu da neću da uvredim određenu grupaciju, tačnije onu grupaciju koju vređam.

Rasni
pederima.

Vidim.

http://oregonstate.edu/instruct/mth251/cq/Stage6/Lesson/Images/twolog.gif
Grafikon iznad pokazuje Daun ponašanje autorskog dvojca Rasni/Pakao Juga
Dalje razmatranje:
Gornja funkcija prati napredak kvaliteta humora autora Rasni koji u tački preseka sa nulom funkcije predaje hromozom autoru Pakao Juga i nastavlja progres aktiviranjem na temama o Streetzu i napušavanjem u Jogurt stilu lejke zvane Bushido/Krv, dok donja funkcija pokazuje konstantni ponor Pakla Juga, sve slabiji sadržaj, pogoršanje opšte simptomatologije prenete zajedno sa dvadeset prvim tripletom hromozoma od strane autora Rasni (ex Ja sam rasan).

Pa jeste vređanje. Jebote. Ali priznaj da ništa nisi razumeo.

EDIT: Što brišeš postove dechko?

Ajde dosta mi vas je više jebeni licemeri. Ti si sad kao pametniji od mene jebeni majmune? Ko ti je to rekao? Psihijatrijski savetnik u specijalnoj ustanovi? Ti si sad kao kul a ja kao nisam. Aj ne seri više.

nije reme kul, ali ti mnogo više smaraš ☺

I goni se u 1000 kurčeva debilu pratiš me po forumu i samo postuješ neka sranja da si kao pametniji a ja daunovac. E jadan ti je takav život.

Koji si ti bolesnik jebeni u stvari.

Nemoj da plačeš Rasnee.
Moraš da se izvučeš. Dok god cmizdriš, zanimljiva si meta.

Razni brt stvarno si predosadan, ono ja sam dosadan kao neka baka ali ti si ga zabio u jebeni limes. Navijačke fore doprinose aman.

šir kane pijem biter lemon, a ove slina je iste boje, jebem te usta

Šalimo se Rasni koj ti je bre, iskuliraj. Kad se nebi primao toliko niko te ne bi zezao. A jesi interesantna pojava na sajtu, da nije tebe i forum bi zamro. Ne mog da provalim da li si dupli nekog opakog autora pa troluješ sve redom na sajtu za orden ili si stvarno klinja koji ima 8 godina i stišće pače na zvezdinog centarfora.

омбре
šir kane pijem biter lemon, a ove slina je iste boje, jebem te usta

ŽIVELI!

Ne seri više. Ideš zamnom i smaraš, i to uvek na isti fazon daun, daunovac, daune, daunovski. Brate koliko si se ti ogrešio o te ljude moli Boga da ti se to ne vrati u životu.

morao sam sve na eks, da ga ne gledam više

koja je poenta ove teme?