[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Za Amantina još jedno za Valsinarba dva.

2. Eо ме, има ли места :) ?

3. Koga ćeš od ove dvojice?

4. Oprobao bih se, ali nije po pravilima, a ima još tužnih duša koje bi pokušale, mislim da je i Krle96 hteo

5. Аматина па шта буде :)

6. ovo što pita kafa, jel će moći sutra?

7. Jocko, pa ti si Gugi :)

Wolfe, upadaj!

8. Ima li zainteresovanog autora za grupu Valsinarb?

Koooool'kooooo ?

..... 100 eura ....

Mermer'šiiiii !!!

9. Ja bih da budeš Valsinarb, jer su tu samo dvojica. Da napravimo konkurentniju grupu, umesto siguran prolaz za ovu dvojicu.

10. Jedno pitanje imam, pre sat vremena sam seo za komp. Kada pocinje glasanje?
    ok, nije jedno. Glasam i u svojoj grupi za defku? Jedan iz grupe prolazi dalje?

11. Glasanje će trajati dovoljno dugo. Verovatno od sutra u 10h, pa naredna 24h, uz revijalni deo, gde će moderatori zabavljati autore imitiranjem jedni drugih.

12. Glasanje će trajati dovoljno dugo. Verovatno od sutra u 10h, pa naredna 24h, uz revijalni deo, gde će moderatori zabavljati autore imitiranjem jedni drugih.

Kao igrokazi u 15. veku.

13. Ja bih da se NE GLASA za svoju grupu, jer može se desiti da neko iz grupe ne glasa uopšte, a da ostala trojica glasaju. Onda će taj koji ne glasa profitirati, jer neće udeliti nijedan glas konkurenciji.

14. A glasaće se za po dvojicu koju mislite da zaslužuju prolaz iz svake grupe.

15. Koliko mi dajete vremena za Valsinarba ? Jebiga moram ga temeljno proučiti čovek ima 4 definicije ili je link ka profilu pogrešan
    XD

16. Jebo te ovaj turnir ima da traje duže od onog sa Kilibardom.

17. Je l' dovoljno do ponoći?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.