Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
eno bokser glaso sam ajd mi sad predloži definiciju za odabir
i bokser i sanšajn su dobre defke napisali, glaso sam za sanšajna, jer mi je mihin dres bio drugi koji sam imao, prvi bio žorž vea, onda kupio mihajlovića. Nekako mi simpatičnija defka bila, a i nazvao sam ga jednom debilom, neopravdano, tako da... Al ii bokser dobro odradio nema šta.
Drugi par, burzum ne leži miletu, reme odličan bio
Pročitao sam iz ofa, sad ću plusoive podijeliti
Kad si me nazvao debilom ?
hahahahaahahaah našo sam.. ahahahahaah!!
Dajte ovog lika u finalnim imitacijama
Bolje recimo Amantina ili neku takvu polupanu lobanju.
Dajte mene da se takmiče ko će gluplju defku napisati.
Evo još predloga:
loller_low
muffin man
butt
gospođica obrenović
Polufinalisti iskidali! Mnogo dobre imitacije.
U finalu MORA zurlovan!
Честитке млађахноме Коровјову који цепаше ударнички до финалаху.
Модературо, ел мора то за 3. Место, мисим који ће нам...
Evo i konačnih rezultata. Uskoro objavljujemo detalje za finale.
http://vukajlija.com/forum/teme/65366-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-polufinale-glasanje?strana=2#post_3086504
Evo ih...
http://vukajlija.com/forum/teme/65405-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-veliko-finale
El moguće da se ovo polako privodu kraju...:)
Trebalo je biti i brže, ali slave, praznici, pa i da smanjimo broj odustajanja, morali smo ga malo produžiti.
1 Bohor
Може ли продужење рока за писање до поноћи? Нисам јуче цео дан био гајби, а све су шансе да ћу и данас до 20ч бити заузет.
Reme ne znam dal si obavešten Bohor je banovan i svi nalozi sa kojih bi mogao da se javi i napiše definiciju uopšte
St se ne ubaci onaj kog je boxor pobedio
Vrijeđanje. EDIT: Javi se sa Psetovog naloga kada napišeš definiciju za takmičenje da te odbanujemo na koji minut. EDIT 2: Produžava se zbog istog prekršaja sa duplog.
vređanje
LOL
O
L
Rok za objavljivanje pomera se za sredu pre podne, tj. na 28.01.2015. do 8h.
I sta ce biti sa takmicenjem?