Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ahahaha, to si isto izmislio, kao i gargiju.
Nisko udaras brate. Nisko hehe
Ja i ne umem drugačije da do'vatim, ekeke.
Nije smešno, ustvari :/
Ovo tvoje nije ovo moje onako za haha
Ovo za gargiju jeste, dokle god te bolucka.
Haha a bolucka me? Ne veruj slovima maleni moj
Inace gargija je sama sebe dokazala jer je gargija aksiom i hvala sto si me potsetio moracu je malo aktivirati ovih dana
Get a room.
Ne bolucka više? Razradio si se. Ako!
Doze ocigledno nisi video sliku koja pokazuje da voli da ga jebem u prirodi. Ne srami se pridruzi se nisi gej ako ga primis jednom-dvaput
Znaš kakav je naš narod...jednom se kresneš u bulju, i odmah ti zalepe da si peder.
Volim i ja vas dvojicu!
Vidi ga sto se femka...oces na pice da te vodimo prvo?
Na stranu neki autori koji znaju put, pa i neki sa kojima sam dobar, te sam pristrasan i sklon da zanemarim da su govna, ostatak debila koji komentarišu srozavanje sajta i daju svoje modele za poboljšanje - u svakoj osobi koja ne radi na baterije i ne kljuca glavom kada jede, izazivaju u najmanju ruku želju da im uriniraju po lobanjama. Golden šauer uz grohot. Hajde ne smarajte specijalci i idite predlažite moderatore koji će izabrati vaše definicije, a od kojih vam i keva dobija urinarne infekcije, jer joj dođe da gurne zarđalu Šešeljevu kašiku u pičku od muke kada ih pročita.
Tetanus rulz
Uvesti da samo oni sa preko 100 bodova sa definicija mogu da pišu definicije.
шта се увлачите више агилном који курац
@Bushido
>2015
>vrijeđaš moderatore i njihove samosvjesne hemoroide
Ne ide...
Nije ovo bilo usmereno ka ondulatorima ovaj put. Poštedeo sam ih svog gnjeva ovoga puta
tačno da nema ovih tema i takmičenja na forumu ja bih zaboravio i da postoje još uvek definicije. prestao sam da ih čitam još pre par godina(kako vreme leti aaa) i bio sam ubeđen da ih čita i piše aktivno možda dvadesetak ljudi i kad naleti neki posterdžija, a da sajt preživljava od postera i reakcija. kako vas ne smori da se prepirete o ovim sranjima i uvlačite modovima za odabrane ko da je 2010. i dalje jbt
To je nekad i opasniji zločin.
Јеботе колико овде фали нових људи