Takmičenja kao posledica sorzavanja sajta

1. Au al se zakuvalo. Taman se malo smirilo kad evo zakuvavanja hahha
    Pa i da si normalan ovde bi skrenuo.

2. Ја знам ко је сорзао сајтоа! Сорзењицин!

3. Okojoj se deginiciji radi

4. Dosadan ko proliv

5. Ma šta se zakuvalo, Rasni. Ovi izgubiše oštrinu, mlaki su. Otvarač teme je izgleda starog kova zato, može ovima da objašnjava zakuvavanje.

6. Trovač truje standardno, ali sad ima logistiku.

7. uletiš na temu i jebeš svima mater.
    ol skul madafaka jea, gdje sam ja tue bleja

8. тек сад видим ово што је написо овај телетабис

ша те боли курац шта сам ја брисо, био сам модератор и мого сам да бришем шта оћу и да одабирам шта оћу ниси ти овај сајт ослободио да ми солиш памет

9. ниси ти овај сајт ослободио

Od okupatora, licimura i demona. Zbogom, Vukajlijo nabijem te na kurac!

10. баш је добра дефка, прозивка, али се слатко исмијах. прави драгуљ, не знам што је била на гробљу! расни *

11. Nisu loša takmičenja. Doduše nekada su ista služila da se da zabava retardima, a da se neke bolje teme rasterete istih. Sada služe da bi se stvorio barem neki privid zabave. U svakom slučaju, u ovom čemeru to je zabava za veliku većinu koja ovde obitava. Bolje da se da Tilmu da se tu takmiči, nego da po drugim temama ponovo pokazuje svoje erotske fantazije o silovanju mrtvih maloletnica. Kada se vveć takvi tolerišu, ove takmičarske teme su suvo zlato.

12. BUšido britak kao i uvek keekkeek. Mojne Tilma toliko da prozivate, i on verovatno pati zbog svojih reči.

13. Glavni, idi ispravi grupu 6 kod glasanja si omanuo

14. Stavi mene prvog u grupi 6.

15. mislim da sam ispravio

16. Hvala najljepše :-*

17. to je taj partizanski šmek

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.