Вукајлија 2060.

1. Ma ja mislim da ce internet postojati, ali Vukajlija trajebdo 2020 max.

2. Да се не лажемо. Конези ће ступити у заједницу са Кенијцима, па ће и на Вукајлији пистаи Made in China.

3. Realno je da Vukajlija počne polako da opada vremenom. Ko je još video sajt na kome piše registracija pre 17 godina.

4. Lepo. Ova tema u aktivnim, a Mitar Rabadžija ne može.

5. 2060:
    OVA TEMA U AKTIVNIM A STRIC#1278 NIJE?

6. Када искалкулишемо да ће Расни бити сајбер-дилер (оружје и све остало) и ако претпоставимо да ће Вукајлија постати легло сајбер-криминала и да че се вечина вукајлија поубијати, да ли че Вукајлију ико користити? Или че нова генерација аутора дочи и бити затечена пред крвавим призором ( расни, желим да се на време претплатим на оружје).

7. dal si lud dal si blesav

8. zdravo crkva ruzica,nemoj uplasena biti

9. 2060: Tema automobilizam
    GTD: Kako se pali ovo leteće sranje što mi sin kupio ?!

10. сајт ће већ следеће године постати приватна чајанка на којој се прича о чарапицама и компоту од крушки, а докле ће да постоји као домен на интернету није ни битно, можда до 2017.

11. (muzika iz grlom u jagode)
    te 2060. godine vukajlija je nastavila da pravi kancerogene pojave poput pantele, a raja je provalila da je fora sa pečatom smorila

12. а и биће холограма, па ћеш моћи рецимо да направиш холограм себе и неке врх вукајлијашицаве како се трпате, па да качиш по порнтјубовима

13. рејвенко, једва чекам твој холограм

14. Vukajlija će 2060. postojati kao gerilska formacija koja će zatvarati kafane po Beču, i voziti gocija na pale preko ledina. Okuplaljanje vukajlijaša će biti u vučitrnu.

15. Teme KK Crvena Zvezda i FK Crvena Zvezda će imati dodatak "Sećanja" na kraju.

16. 2060 година у којој ће бити БЕ БЕ БЕ БЕ БЕВЕ ВЕ ВЕВЕ ВЕВЕ ВЕВЕВ СЕЛО

17. Неко ће хаковати Планинаров профил.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.