Rukometno prvenstvo u Kataru

1. Nemaš ti koga meni da vraćaš.
    Nego probaj jednom da odgledaš neki ekipni sport BiH, a da ne brojiš koliko ima naših, koliko vaših, a koliko njihovih.

2. Fali ti Brčko DC.

3. Ja mislim da je Čika Bolju temu mogao da otvori.
    je l' ima tema o karlingu?

4. KOLE,mogao je samo blzvezniju

5. Eejjj ko igra skim?

6. Eejjj ko igra s kim?

Tvoja mama samnom

7. хахахаахах колко буљашка фора.

8. samo da se upišem. pratiću

9. Ako nekoga stvarno zanima prvenstvo, imate sve prenose i hajlajtove ovde, na engleskom.
    Zvaničan sajt.

http://www.qatar2015live.com/watch-live

10. Лари, Чика Буља не може да се улогује на сајт али ми је рекао да ти пренесем ово.

11. Hahah kakve ti mogućnosti takve i fore.Kurac možeš da mi pušiš tilmošu, neš se nikad sa tog nivoa pomjerit.

12. ЧИКА БУЉА ХАХАХАХАХАХАХА

13. ТИ ЈЕБО МАТЕР ХАХАХАХАХАХ

14. Болидчино малоумна

15. е ово је вријеђање већ

16. BULJA???? AHAHAAHAAAAAAAAAAHAHAAAHAAHAAAAAAA

17. Koji kurac mene stalno smarate?Jesam ja neki magnet za hendikepirani ili šta?Pojma nemam šta oćete ali ovo već postaje čudno, skinite mi se s kurca jebem vam familiju mrtvu usmrdjelu. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.