Rukometno prvenstvo u Kataru

1. Nemaš ti koga meni da vraćaš.
    Nego probaj jednom da odgledaš neki ekipni sport BiH, a da ne brojiš koliko ima naših, koliko vaših, a koliko njihovih.

2. Fali ti Brčko DC.

3. Ja mislim da je Čika Bolju temu mogao da otvori.
    je l' ima tema o karlingu?

4. KOLE,mogao je samo blzvezniju

5. Eejjj ko igra skim?

6. Eejjj ko igra s kim?

Tvoja mama samnom

7. хахахаахах колко буљашка фора.

8. samo da se upišem. pratiću

9. Ako nekoga stvarno zanima prvenstvo, imate sve prenose i hajlajtove ovde, na engleskom.
    Zvaničan sajt.

http://www.qatar2015live.com/watch-live

10. Лари, Чика Буља не може да се улогује на сајт али ми је рекао да ти пренесем ово.

11. Hahah kakve ti mogućnosti takve i fore.Kurac možeš da mi pušiš tilmošu, neš se nikad sa tog nivoa pomjerit.

12. ЧИКА БУЉА ХАХАХАХАХАХАХА

13. ТИ ЈЕБО МАТЕР ХАХАХАХАХАХ

14. Болидчино малоумна

15. е ово је вријеђање већ

16. BULJA???? AHAHAAHAAAAAAAAAAHAHAAAHAAHAAAAAAA

17. Koji kurac mene stalno smarate?Jesam ja neki magnet za hendikepirani ili šta?Pojma nemam šta oćete ali ovo već postaje čudno, skinite mi se s kurca jebem vam familiju mrtvu usmrdjelu. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.