Догорело.

1. реко ја обећано му пушење

2. РАСНИ
    А
    СТРИЦ
    Н
    ИНСАРАСНИ

3. e aj ne spemujte i ne pretvarajte u zajebanciju poprilicno ozbiljnu temu.

4. tojest, zajebite rasnog, a ti rasni stvarno idi negde drugde, nije kul to sto radis. aj zamolio bi te.

5. Јoš imam kontakt sa nekim ljudima koji su se povukli odavde, svi kažu: srozao se kvalitet, dosadno mi da čitam sranja, boli me uvo da pišem. Sad, da li su za to krivi moderatori koji banuju, opravdano ili neopravdano, nekoga ko napušava ili ne napušava nekoga? To je vrh ledenog brega.

Као што рекох. Дуг пут је до пропадања сајта, а често је поплочан лошим критеријумима, који доводе до тога да се не врши никаква селекција чланства (опет, напомињем санкционисање неког моронског вређања, а са друге стране се не санкционише спам тема на којима се развила нормална дискусија. А тај спам доводи до тога да тебе боли курац да листаш пет страна нечијих излива духовитости, квалитетна тема се гаси, што имплицира опадање квалитета садржаја сајта. И преживљавање оних који квалитетну тему не могу да препознају, па све да их њом убодеш у око.

Наравно, приливу морона нису допринели модератори, томе је допринела велика популарност сајта, али да је неко од тих истих морона квалитетно напушен курцем, или банован због просеравања, можда би се исти расули по Фејсбуку и Исповестима. Овако, он се покења по теми, ти га напушиш курцем због тога, и ти због напушавања курцем добијеш бан (вређање се кажњава), а он због покењавања по теми добије мажење по глави (спам се не кажњава). Што би значило да се ствара погодна атмосфера за размножавање микроорганизама. Или грешим?

Опет, не кривим модераторе због тога, једноставно, пре је само био мањи прилив кретена, па се одржавао баланс много лакше. Сада је то теже, и треба стати и размислити како то одрадити.

6. Spemuje ovaj indijanac. Bio sam neutralan i hvalio mod team kako je to najbolji mod team do sad. Sad mi je sve jasno.

7. Nije da podržavam modove (bole me kurac, ionako u zadnje vreme idem samo na forum od celog sajta), ali šta ćete činiti ako se ispostavi da modovi nisu bili krivi što Vuka više nije kul, i ne uspete da napravite bandwagon na koji će se nakačiti novajlije kakav je bio '10 i '11?

8. tojest, zajebite rasnog, a ti rasni stvarno idi negde drugde, nije kul to sto radis. aj zamolio bi te.

zamolio bi te

9. спам се не кажњава

ne seri, ja spamujem i popijem frape od banane na 5 dana

10. Јел контате да већина њих каже: боли ме туки ионако блејим само на форуму.
    Зар то ние довоољан одговор на све? Људи не долазе јер нема чега занимљивог да се види. Претворили смо се у секту.
    Само интерне форе се врте.
    Неки дан одабрали МОГШУ ЕЕЕ.
    Па кад то види неко ван сајта, шта мислите шта ће рећи?

11. Rasni ti se sigurno zoveš Živojin?

12. Ok, kelt. Diskutujte, ali sam podesio tajmer da svakih 30 minuta ispiše

S
    T
    R
    I
    C

13. Не кажњава се штетан спам. Тачније, премало се кажњава. Ти ниси стигао да будеш штетан. И питање шта си спамовао за тих пет дана.

14. Jebeš mu mater, podržavam. Samo Brucea, Johnnyja i Zyclona po meni ne treba razmodovati, mada realno koga boli kurac, znam od prvog slova da radim Sizifov posao sa ovim što pišem. Sajt je otišao u kurac odavno, i to će, kao što sam i davno rekao biti samo još gore i gore. Nema ovde više ni nekog pisanja definicija, kad nema više ni gomile posterdžija zna se da je sve otišlo u milu mater. Reaguj Kaizene makar jednom, jebem li ga, je l' tvoj sajt ili nije. Ako tebe nije briga, onda realno prodaj sajt i vozdra raja.

15. Хахахаха, Живојин јебени!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.