Prijava

Da ali ste malo jednu stvar zaboravili kad kazem ocenjivanje. Jer nema svaki mod po tri krune. A kad je mod moze lakse da izdejstvuje preko kolega odabrane koje skuplja za neko priznanje i svoju ,,penziju". Znaci da se onda barem ukine mogucnost odabir sadrzaja modu. A ako je nesto bas kvalitetno bla bla bla kaizen uvek moze da odabere..... Jbg to je moja ideja samo....

Džoni ajd poskidaj ovu Remčevu nepravednu svinjariju brate pre nego što odeš da spavaš.
Bohor.

Rixa, Glavni, Pseto i ja.

A najveći krivac što je sajt posto interna sekta je kaizen koji se loguje fazon jednom u mesec dana.Fali novi koncept sajta tipa "blog" ili neki srećiji izraz na kom bi se pisalo sve ono što nisu definicije(da se ne lažemo velika većina sadašnjih definicija to nije al se nekako "upakuje" u definiciju).A što ne i ovako nešto http://vukajlija.com/forum/teme/44294-kurajberovo-nezavisno-istrazivacko-novinarstvo-knin?strana=1 (ne bi bilo prvi put da tema preraste u novi koncept na sajtu).
Fali bilo šta što će da živne sajt.

A što se tiče banova se slažem sa stevanom onom juče je mesto na youtubu

Pročitao sam 24 strane ove teme gde je sve moglo da se spakuje na 4-5 strana i da se zaključa, pa se sad smatram kvalifikovanim i da iznesem svoje mišljenje, a imam poprilično da kažem, pa ću ili ostati nedorečen ili biti nerazumljiv, no dobro.

Требало је бити на 4-5, макс 10 страна али то поред спема није могуће. Не знам зашто спемери нису бановани иако је у првом послу наглашено да спема нема.

Ја сам за спем озбиљне теме(једним постом од 5 речи, које су чак имале везе са темом) фасовао бан од 6 месеци. словима: шест месеци за спем од једног поста

Jel ste ozbiljni vi sa tolikim cviljenjem da vas odbanuju? Idite u kurac jbt, kako vam nije ispod časti jbt? Opustite se JBT, tu su vam dupli. Odbanovaću vas ja kada smenim Momčila Bajagića.

Džoni se javio. Džoni vožde povedi narod.

Ima jedna priča, pričao profesor psihologije, desilo mu se kad je bio u ratu. Zaglavilo odeljenje sa poručnikom u nekom bunkeru i fazon ostavljeni tu jedini na liniji, a okolo sve seva od puškaranja. I svi se usrali, počeli da paniče i na kraju u onoj panici krenu da beže iz bunkera ka nekoj šumi. I poručnik skapira šta se dešava i krene za njima, prestigne ih i počne da savija sve više u levo, a oni za njim. I trče tako, trče, poručnik napred, oni za njim kao ovce i tako poručnik napravi lagani zaokret i vrati ih ponovo u bunker a da nisu ni skapirali. Kad su se osvestili nisu više bežali.

Džoni preuzmi masu i vrati nas u bunker, budi psiholog.

Ja za slike koje je autorka sam kačila na čet dobio isto tako fazon 2 metra.
Sjajni Remac, poznaje Džoplinku lično pa je teo da se ogrebe za pičku. Nelol

Ja za slike koje je autorka sam kačila na čet dobio isto tako fazon 2 metra.
Sjani Remac, poznaje Džolinku lično pa je teo da se ogrebe za pičku. Nelol

igor nimcevic je ovako krepao

http://i.gyazo.com/7ac99e7229f33de708b2f6e74f71d6f2.png

Jel ste ozbiljni vi sa tolikim cviljenjem da vas odbanuju? Idite u kurac jbt, kako vam nije ispod časti jbt? Opustite se JBT, tu su vam dupli. Odbanovaću vas ja kada smenim Momčila Bajagića.

Не треба ми одбан, већ сам рекао то. Навикао сам да будем банован. Може и трајни да ми се залепи, није фрка.

Ne mislim na tebe, nego Bohor što kuka kao ranjenik

Па писао си у множини јбг

Пакле, одавно нисам видео пост где неко толико исказује жудњу да му окаче звонце. Можда Џонијево презиме утиче на твој одабир пастира.

moderatora remca ne gotivim,dragoi mi je da od sutra vise postojati nece

Inace maksimalno podrzavam pravo da se pobunite i otvorite temu vezano za to, naravno dokle god ne preljevate po drugim temama, kad vec postoji ova i vredjate teze bilo koga.
Sto se mene i mog razmoda tice, ja smatram da sasvim korektno obavljam ovo i jedino ako Kaizen, koji me je i postavio tu, smatra da ne radim to kako treba i odluci da me razmoduje, prihcaticu to. Ovako nista, jer smatram da sam dobro do sada radio.

Ne kapiraš Buš. Mada nema veze.

Ma kapiram Bohore, samo se opusti. IC OL GONA BI OVER SUN,

http://i.ytimg.com/vi/jTdHhHzCWts/hqdefault.jpg

TO. DE ĆE ME JEDAN REMAC SLINAVI JEBAVATI NJEVINOG!21

A inace Stevane ja sam ovde Johnny Kurajber, a ne neko sa imenom i prezimenom i nemoj ubacivati moje licne podatke u bilo kakav kontekst. Nebitno da li su znani ili neznani.