Lažimo se

1. 7-8 soma kostaju vake

2. Zive brt, odes lepo biras po selu ko kroz usce da ides

3. ps
    Zive brt, odes lepo biras po selu ko kroz usce da ides

Nesto ne vjerujem da su ove tog tipa koje izaberes kroz selo da ti cute u kuci i peru svekru noge i mjese cesnicu za slavu! Ali cijena je otprilike ista.

4. Igrao sam na onom euro 2016. prediktoru da će Severna Irska da pobedi protiv Ukrajine.

5. Маркo
    каква пичка

Marko nije imao video na kojem jede papriku, plače i zaliva je jogurtom.

6. тома смор не смрди на сперму

7. marko može da vidi svoj penis

8. dobra tema

hahahah kako sam te nasamario,jupiterac,kao dobra tema al ovo su lazhi pa nije dobra

9. Svaka laz je dobra na svoj nacin.

10. Toma Smor
    marko može da vidi svoj penis

Mislim da je obrnuta situVacija:

http://www.njuz.net/penis-od-stomaka-ne-vidi-glavu-svog-vlasnika/

11. ollanik
    dobra tema
    hahahah kako sam te nasamario,jupiterac,kao dobra tema al ovo su lazhi pa nije dobra

hehe shashawche jedan ;o)

12. marko može da vidi svoj penis

јер га није сакрио томи смору уста

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.