U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
укинути дефиниције
мени побрисати све само да остане круна због надимка
Ovde treba napraviti Kopernikov obrt: možda nije fora u broju defki jednog autora, nego u broju autora jedne defke?
ПОКРЕНЕ ТЕМУ О БРОЈУ ДЕФИНИЦИЈА И СЛАБОМ ОЦЕЊИВАЊУ
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201110/154648/medium_images__1_.jpg
ЗА ТРИ ГОДИНЕ НАПИСО 35 КОМАДА, ПОДЕЛИО МАЊЕ ОД 2500 ОЦЕНА
Kapiram da se nikad neću ozbiljnije vratiti pisanju i čitanju definicija ali što da ne. Fazon poslije 30 napisanih dobiješ mogućnost da štancuješ po 3 na dan jer tu neđe poslije 30 komada već počinješ da provaljuješ svoj stil jer em što pišeš konstanto mjesec dana, em što čitaš u tom periodu i skupljaš forice.
Шљиворад: Хм. Овако.
1. Ово је под-форум са предлозима за побољшање сајта, тако не видим како сам погрешио ако сам ја поставио ову тему, кад јасно предлог не утиче само на мене, чак и да не утиче уопште на мене опет не бих видео како је погрешно то што сам је ја поставио.
2. Већ сам написао да ја вероватно и не бих имао толико користи од тога да могу више дефиниција дневно да пишем, јер као што си сам врло интелигентно приметио имам само 30ак дефиниција написаних за 3 године. Али та промена би ми пријала јер ме једноставно некад мрзи да чекам читавих 24 сата.
тлдр. Јер ми се може.
Ovaj dobar predlog je usvojen.