Stihovi koji sami po sebi jebu

1. Suncan dan, napolju sve cvrkuce, taman teo jedno ledeno ajneken ajs sasijem pa na jezero da zapalim, na stranu sto ne smem da ronim.

Dodjem ovde i sta vidim. Sta ja to gledam jebote.

2. Bilasi da si nakon svega
    U naše snove dovela njega
    Bilasi da ti se baš dopada
    Način na koji propadam

3. Zakuni se u kurvu
    Što noćas s tobom pije
    Zakuni se u sina
    Što rodila ti nije

4. Bilesi* kameni, to ti dodje kao “biće da, čak” ili nešto tako

5. Fala brt, pogrešno očito godinama pevam

6. bok te cuo sam ovu pesmu na radiju a nisam znao da je pevaju sasa matic i mylica pawlovicx, ide lajk

7. A ja sam čedo inata da ti dođem na vrata i za šamar ti ponudim obraz - mora da zaboli, mi smo živi dokaz.

Isti smo prevaranti, sve se pamti, ista nam je šifra, isti kod... Ovo je pljačka - svi na pod!
    Ista smo krva grupa, crna rupa, dupli minus - idealan spoj - zar nismo živote moj?

Lol ne mogu da dođem do daha

8. Totali, kad ti pocinje godišnji?:)

9. Hahhahahahahhahahah je li ovo realno

10. Dva dana ne mogu da ga ne vidim,
    ako umrem ove noći umreću za njim...

by Brena Lepa, ako me razumete

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.