Представићу се у кратким цртама...Ја сам Роћко,имам 22 године,не радим ништа,живим са родитељима,немам сталну требу,волим све што воле млади,маштам о томе да једног дана упишем ФДУ,сценарио(наравно кад будем имао кинту)....И посебно-Српски националиста...ето сад знаш
Представићу га у кратким цртама...Он је Роћко,има 22 године,не ради ништа,живи са родитељима,нема сталну требу,воли све што воле млади,машта о томе да једног дана упише ФДУ,сценарио(наравно кад буде имао кинту)....И посебно-Српски националиста...ето сад знате
Lažov :P
Ne mršti se na pivo :)
Možda i nije baš toliki lažov :)
Trebala bi češće da definiše :)
laze kolko je visok
pije ko smuk.
laze!
optuzuje ljude da lazu.
Prijatan sagovornik koga mrzi da kucka smajlije :)
Prijatan sagovornik koga ne mrzi da kucka smajlije.:)))
Pametnica mala :)))Provalila me ! :)))
Ван Гога је риба до мога... :-))
Nemam pojma ko je ovaj.
Представићу се у кратким цртама...Ја сам Роћко,имам 22 године,не радим ништа,живим са родитељима,немам сталну требу,волим све што воле млади,маштам о томе да једног дана упишем ФДУ,сценарио(наравно кад будем имао кинту)....И посебно-Српски националиста...ето сад знаш
Hvala...ova igra kaže da trebam da napišem šta zam o tebi?
Па рекао си да немаш појма ко сам...Па ја пошто сам културан,напишем мало лажи о себи...:-))))
Представићу га у кратким цртама...Он је Роћко,има 22 године,не ради ништа,живи са родитељима,нема сталну требу,воли све што воле млади,машта о томе да једног дана упише ФДУ,сценарио(наравно кад буде имао кинту)....И посебно-Српски националиста...ето сад знате
Само је једно истина од тога...А ти гледајући моју слику закључи...
imaš 22 godine? ;)))))
Тачно.Ти мора да си неки полицијски инспектор?