Šta znate o osobi iznad?

1. Ne mršti se na pivo :)

2. Možda i nije baš toliki lažov :)

3. Trebala bi češće da definiše :)

4. laze kolko je visok

5. optuzuje ljude da lazu.

6. Prijatan sagovornik koga mrzi da kucka smajlije :)

7. Prijatan sagovornik koga ne mrzi da kucka smajlije.:)))

8. Pametnica mala :)))Provalila me ! :)))

9. Ван Гога је риба до мога... :-))

10. Nemam pojma ko je ovaj.

11. Представићу се у кратким цртама...Ја сам Роћко,имам 22 године,не радим ништа,живим са родитељима,немам сталну требу,волим све што воле млади,маштам о томе да једног дана упишем ФДУ,сценарио(наравно кад будем имао кинту)....И посебно-Српски националиста...ето сад знаш

12. Hvala...ova igra kaže da trebam da napišem šta zam o tebi?

13. Па рекао си да немаш појма ко сам...Па ја пошто сам културан,напишем мало лажи о себи...:-))))

14. Представићу га у кратким цртама...Он је Роћко,има 22 године,не ради ништа,живи са родитељима,нема сталну требу,воли све што воле млади,машта о томе да једног дана упише ФДУ,сценарио(наравно кад буде имао кинту)....И посебно-Српски националиста...ето сад знате

15. Само је једно истина од тога...А ти гледајући моју слику закључи...

16. imaš 22 godine? ;)))))

17. Тачно.Ти мора да си неки полицијски инспектор?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.