Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ako daje odgovore na pitanja, ne mari što je bolan ;)
Cunt zero
Ne kradite od Granjke, jbg.
Dilkan Dog ;)
Onanik
Pažljivo sam iščitao temu i, sem ovog koji zapravo i nije neka posebna zajebancija, nisam našao ništa dovoljno duhovito i uvredljivo na konto mog nadimka. Priznaćete da je sam nadimak već dobra zajebancija, ali bih zaista voleo da neko izbaci žešće duhovitu igru reči bez ikakvog ograničenja. Ne plašite se da opalite žestoko, ja se ne vređam lako.
Ko bude dao najbolju parodiju mog nadimka dobiće odabrano iz sekcije po želji. MOlim link do posta u PVT ako je moguće.
Bruce hahahah
Bruce Limar
bruce na jajima (salim se)
išmiš
bruca
Ja hteo da napisem bruce, jer kao sto kazes samo po sebi je zajebancija.
brus govnar
ne treba odabrano
Neško, to je lični stav nije parodija, a nije ni neka uvreda - od tebe sam očekivao mnogo više obzirom da si jedina osoba na ovom sajtu koja mene iskreno mrzi.
slaninaro jebeni
masestro
nikola kurvajber
Bruce slikar xaxaxaxa
Bručić :) Može odabrana?
ajmo to malo bolje, brusketi, bruceloza, brucko, dajte nešto da se slatko ismejem - menjam nik za koji dan trajno pa malo da se šalimo
bruce lee
bruce le a lea le!
Nije parodija ovo, ali baš dugo sam nadimak Klinikliinsejna čitao kao Klinklinštajn. Sad vidim da je promenio u to i tako i treba :)
Hoću da parodiram taj novi nadimak, a ne da se smaram ssa ovim, neinspirativnim, da bi ga promenio posle. >:\
Bruse jel to ono da vidim koliko mozete da me jebete pa posle da vidite kako ja jebem?