Molim moderaciju i sve druge da shvate ovu temu kao najdobronamerniji apel, a ne kritiku.
Nisam imao nameru da se uključujem u dve teme "Dogorelo" jer ih ne podržavam u potpunosti, ali isto tako se slažem da nešto mora da se promeni na ovom sajtu, inače će za nekoliko meseci imati najviše 1000 poseta dnevno, a prilično sam siguran da to ovde nikome nije u interesu. Evo dokaza da ne pričam napamet:
http://www.dodaj.rs/f/40/L3/37rpVWVg/vukajlija.png (čisto da napomenem, ovaj tobogan-trend traje i duže, samo što ne mogu da ga vidim sa besplatnog naloga na Alexi)
Mislim, ako moderaciji i administraciji jeste u interesu da se smanji broj poseta, ne vidim što bi onda neko plaćao hosting, kada fino može da ima toliko ljudi i na FB grupi.
E, sada, za razliku od onih koji su pokretali temu "Dogorelo", ne smatram da je za takvo stanje generalno kriva moderacija. Oni su kao reprezentacija Srbije u fudbalu, jednostavno grupa dobrih i solidnih autora koji su pristali da šljakaju smoran posao (za džabe), a ne neophodno i najbolji i najkreativniji autori (slučajno sam pričao sa nekoliko autora iz top 50- mada lista nije neophodno i pokazatelj stanja- koji su odbili da budu moderatori).
Generalno, problem je (da prostite) što svi zajedno ovde na sajt unosimo gomilu sr*, i onda je sajt u sadržajnom smislu presušio (čast izuzecima među autorima).
Sa druge strane, koncept je i dalje dobar, ovakav sajt bi i dalje načelno trebalo da privlači dosta ljudi. Samo, potrebni su novi sadržaji, a neću da sugerišem kakvi (jer već postoji gomila dobrih predloga!). Naravno, sajt je u privatnom vlasništvu, to ne sporim, prema tome, ako vlasnik ne želi više da unosi nove stvari jer se smorio ili nema para, kul, to svi treba da poštujemo. Ali to je onda kraj "Vukajlije".
Ali ako to nije slučaj, Kaizene (ako si među nama), dobro da razmisliš šta je to što bi reanimiralo "Vukajliju".
Molim moderaciju i sve druge da shvate ovu temu kao najdobronamerniji apel, a ne kritiku.
Nisam imao nameru da se uključujem u dve teme "Dogorelo" jer ih ne podržavam u potpunosti, ali isto tako se slažem da nešto mora da se promeni na ovom sajtu, inače će za nekoliko meseci imati najviše 1000 poseta dnevno, a prilično sam siguran da to ovde nikome nije u interesu. Evo dokaza da ne pričam napamet:
http://www.dodaj.rs/f/40/L3/37rpVWVg/vukajlija.png
(čisto da napomenem, ovaj tobogan-trend traje i duže, samo što ne mogu da ga vidim sa besplatnog naloga na Alexi)
Mislim, ako moderaciji i administraciji jeste u interesu da se smanji broj poseta, ne vidim što bi onda neko plaćao hosting, kada fino može da ima toliko ljudi i na FB grupi.
E, sada, za razliku od onih koji su pokretali temu "Dogorelo", ne smatram da je za takvo stanje generalno kriva moderacija. Oni su kao reprezentacija Srbije u fudbalu, jednostavno grupa dobrih i solidnih autora koji su pristali da šljakaju smoran posao (za džabe), a ne neophodno i najbolji i najkreativniji autori (slučajno sam pričao sa nekoliko autora iz top 50- mada lista nije neophodno i pokazatelj stanja- koji su odbili da budu moderatori).
Generalno, problem je (da prostite) što svi zajedno ovde na sajt unosimo gomilu sr*, i onda je sajt u sadržajnom smislu presušio (čast izuzecima među autorima).
Sa druge strane, koncept je i dalje dobar, ovakav sajt bi i dalje načelno trebalo da privlači dosta ljudi. Samo, potrebni su novi sadržaji, a neću da sugerišem kakvi (jer već postoji gomila dobrih predloga!). Naravno, sajt je u privatnom vlasništvu, to ne sporim, prema tome, ako vlasnik ne želi više da unosi nove stvari jer se smorio ili nema para, kul, to svi treba da poštujemo. Ali to je onda kraj "Vukajlije".
Ali ako to nije slučaj, Kaizene (ako si među nama), dobro da razmisliš šta je to što bi reanimiralo "Vukajliju".
Ili sam ja glup ili po ovom grafikonu poseta raste.
Jok, to ti je rangiranje sajta... Pali sa 15000. na 22000. mesto za 5 meseci.
I dalje globalno nije loše, ali... Tobogančić
Опуштено, бре. Биће боље 2017.
aj kuku nama šta ćemo propade nam tuđi sajt, pomažite drugovi
Glup si, to je renking a ne broj poseta po88
Биће велких промена, Каизен ради на нечему крупном ево већ две године.
Tačnije tri godine, poslednje veliko što je uradio su reakcije, a onda je ukinuo razne neke detalje koji nisu bili loši.
http://i.imgur.com/O7egAnp.gif
KONAČNO SE NEKO SJETIO EEEEEEEEEE!!!!!
Pa serem se u grafikon kad pored cifri ne pise sta predstavljaju.
UMJESTO DA TI JE DRAGO ŠTO SU ĐECA JEBALA ZA RASPUST TI OĐE OTVARAŠ TEME DA IH ZATVORIŠ NAZAD U SOBE! SRAMTE BILO!
Đeci potraja raspust od septembar...
Biće uskoro korenite promene, evo ja planiram ovih dana da promenim nik.
Pa serem se u grafikon kad pored cifri ne pise sta predstavljaju.
Jes, vala, i mene zbunilo juče.
Pa to je jer su studenti pošli na brucošijadu pa navatali nešto žensko jaaaoooo kako si gluuuuup
Ovo dvosmisleno ili? :)
Odlična reakcija, +++
Trenutno Alexa popularity = 21590
(što manji broj to bolje)
Nije dvosmisleno: ne videh dugo Kaizena...
http://i.imgur.com/UiDme8b.png : E Gnjato, je l tako da ovaj Dust nema pojma šta priča?
http://i.imgur.com/wvPcoD1.gif : Pa da naročito kada njegove riječi posmatramo ovako više utilitaristički
Нема тол'ко још увек Дасте, чини ми се да рејакције нису биле касам се ја регистрово. :(
А били су клистир налози тад.
Reakcije su se pojavile od kraja 2011 ili početka 2012. godine... Nem pojma kad tačno.