APEL da se nešto promeni

1. Меме и текстови јебени, што неки онако са разноразним зајебанцијама, што измишљени новински чланци. Два сајта која се баве тим су одавно прешишали вукајлију по посетама, а одавде су кренули.

2. Na primer, Gnjatinim glavicama :D

Ne, ja te ozbiljno pitam. Evo ja prvi palamudim da nešto treba sa apsekta sadržaja da se mijenja a nemam pojma šta... mislim da je problem što niko nema ideju.

Mimovi bi stvarno bili okej. Mislim ako ćemo realno ni reakcije se ne uklapaju toliko u početnu zamisao Vukajlije. Posteri manje više da al reakcije baš slabo. Kapiram da bi mimovi to malo osvježili jer nas ima dosta koji pravimo ta sranja ili za domaće stranice ili po funnyjunkovima.

3. postoje sajtovi za njih.

Ja ne znam da postoji neki ''naš'' sajt na kome ti možeš da praviš te mimove i pritom da ocenjuješ druge, komentarišeš i sl.

4. Možda meme-ovi, ali u fazonu "Srbenda" ili slično...
    Drugo- zašto nema blog?
    Možda grešim, ali ekipa sa "Tarzanije" se okupila najpre na "Vukajliji" i kada su videli da njihovoj formi (koja je načelno blogerska) ne odgovara ovakav sajt, samo su emigrirali i napravili zaseban sajt.

(eto, rekoh, pa će sada da navale da mi kenjaju kako to nije izvodljivo i isplativo i sl. :D )

5. Od kako sam na sajtu na definicije se nije davalo 5 para, posteri i reakcije su prelivali.
    Ovaj sajt je izdvojio određenu ekipu koji moderiše sajt, stvarno, to ne rade modovi oni su realno glas naroda.
    Primer: Kada je odabran demo poster ili defka poslednji put?
    - Kajgana23 i patrijah vs papa
    A to je najšerovaniji sadržaj ikad.
    Zaključak: autori ovog sajta ne žele mega posetu oni koji su je želeli otvorili su svoje sajtove, fb stranice, pišu aforizme Ivanoviću ili ninče studentski bakšiš na pelinkovac.
    Evo konkretno ja pišem (pisah) za svoj groš i jebe mi se da li se nekome sviđa i koliko ću ocena imati. S vremena na vreme pogladim svoj pravi kurac u osami na moja dela, pravi, zaista, ne virtualni. Tako da ono jebe mi se.

Hipotetičko rešenje za tvoj "problem" bi bilo izigravati Štulića i svuda gde god da se pojavi nešto sa www.vukajlija.com da se to i napomene. A ne da 24sata i slični plagijatorski portali autorska dela nastala ovde dele bez naznake da je sa ovog sajta.
    Vukajlija je sada verzija SANU andergraund humora. A to se nepoštuje.
    A da bi se to sprovelo pored toga što bi sopstvena govna trebalo da se pojedu treba tim ljudi piarova, pravnika, web risrčera i koje kakvih menađera koje treba platiti.
    A povrh svega Kaizena boli kurac.
    Toliko

6. IDE DALJE
    IDE DALJEEEEE

7. MOLEBAN!

i da uvede karticu "Pitajte vašeg protivjevreja".

8. - Kajgana23 i patrijah vs papa

Šta je ovo?

9. Ne treba za Vukajliju nikakav PR. Malo zađeš među raju, ako ne na ulici, po kafićima ili na Fejsu, onda vidiš na šta se pali prosek i to ponudiš.
    Drugo, da Kaizena boli q, što plaća skup hosting?

10. (eto, rekoh, pa će sada da navale da mi kenjaju kako to nije izvodljivo i isplativo i sl. :D )

Što nije izvodljivo i isplativo?
    Mimovi se lako daju uvesti ali fazon da nađemo par mimova koji su potekli sa vukajlije i to je to. Bilo bi masu plagiranja al evo prvog meen bi bolio kurac da vidim da neki novajlija plagira nešto što sam okačio na fb prije 2 godine.
    Tekstovi bi bili malo zajebaniji jer je teško napraviti razliku između tih esejskih tekstova i dobrog dijela današnjih definicija al nije neizvodljivo.
    Bilo je čak i priče o tome dugo vremena, znam da su mi to pominjali brus i ciklon neđe kad sam se tek registrovao fazon al evo do dan danas se nije implementiralo.

Isto ostaviti i jedan spemerski dio foruma na foru 4chana, potencijalno sa anonimnošću da nam umjesto gifova i nikova stoje neki random brojevi i neke random slidže ili gifovi i to je to. Možda bi se i tu nešto kul vremenom moglo iskopati.

Većina dobrih šizenja su i počela kao spem.

11. @Clannad: Ne, ok je konstatacija, samo- daj- modovi su pre godinu dana obećali da će vratiti prozor za pretragu na naslovnu, pa šta bi?

12. Ovo što kaže deky, problem je što ono što masa ovde dočeka s oduševljenjem, primera radi, kad se šeruje na fb stranici, masa odande bi da linčuje autora. A oni su prosek našeg humora. Odnosno ono na šta se prima većina su ispovesti. Jbg.

13. Isto ostaviti i jedan spemerski dio foruma na foru 4chana, potencijalno sa anonimnošću da nam umjesto gifova i nikova stoje neki random brojevi i neke random slidže ili gifovi i to je to. Možda bi se i tu nešto kul vremenom moglo iskopati.

Višak. Kao da je forum nešto moderisan pa nema spema. A koji kurac anonimnost.

14. EEeeeee Kaizen je reka kako razmišlja da zabrani promjenu nikova... evo razmišlja o tome zadnjih pola godine...
    Ako smo išta naučili iz one "dogorelo revolucije" onda je to se modovi ođe pitaju o budućnosti sajta koliko pedofil o svom čmaru u mardelju a da Kaizena boli kurac... Tako da moramo da čekamo da Kaizena prestane da boli kurac

15. Ima istine- kada je neko ishejtovao nevaspitane klince u avionu, odmah se javila dežurna mama preko Fejsa da kuka kako je to napisao neki iskompleksirani moron...
    A nije, većina sveta ovde se složila.
    Slažem se da je ovo underground spram komercijalnih sajtova, ali čak i takva "Vukajlija" mora nekako da opstane.

16. Višak. Kao da je forum nešto moderisan pa nema spema. A koji kurac anonimnost.

Pa recimo da sam primjetio da kad uđem sa duplog u čekaonicu i pravim se lud čekaoničari počinju opasno da me troluju... Neki autori kojima je frka da se eksponiraju ovako bi mogli da okače nešto mudantno

EDIT: NOrmalno bilo bi mnogo sranja ali ono

17. EEeeeee Kaizen je reka kako razmišlja da zabrani promjenu nikova... evo razmišlja o tome zadnjih pola godine...
    Ako smo išta naučili iz one "dogorelo revolucije" onda je to se modovi ođe pitaju o budućnosti sajta koliko pedofil o svom čmaru u mardelju a da Kaizena boli kurac... Tako da moramo da čekamo da Kaizena prestane da boli kurac

Kaizen je Bog i batina. Kao što rekoh, sajt je njegov, ako reši da ga gasi, svi mi ima da se složimo.

18. tebi su odabrali defku LJUDI POSTAO SAM OTAC

19. tebi su odabrali defku LJUDI POSTAO SAM OTAC

E, iskreno sam se zezao i mislio sam da će da mi je izbrišu odmah... Posle su skinuli odabir :D

20. Kaizen je Bog i batina. Kao što rekoh, sajt je njegov, ako reši da ga gasi, svi mi ima da se složimo.

I da otvorimo 404 puta bolji... hehe 404 puta kapirate hehe

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.