APEL da se nešto promeni

1. Da se uvede blog na kom može jedan autor dnevno ili nedeljno da prezentuje neku novu ideju, tipa ove gnjatine glavice

2. Zapravo gledao sam neki lik u skajrimu silovao trola...

3. Šta to porediš nube, ja sam proo u svom poslu.

4. Nisam poredio već sam te postavio kao oca estradne misli u sferi definisanja

5. дајте неке хајлајтове ове теме, мрзи ме да листам све јер је вероватно срање и не може да присмрди мојој теми која је уздрмала вукајлију фак јеа

6. Kaizen zaradjuje 950€ mesecno od ovoga sajta, a ne radi nista, tako da ga boli bulja da menja bilo sta da bi tebi bilo zanimljivije nubaro jedna

7. Ok Deku onda, praštaj. Ne mogu baš da se koncentrišem i skapiram dal me pljuješ ili dižeš u nebesa.

8. Samo? Pa ja toliko dobijam samo za mito...

9. Есеји слични Тарзанијским да буду, и биће боље. Да смеју да их пишу само аутори са високим рејтингом, и да написане есеје за почетак виде само ти аутори. А онда, модови изаберу најбољи есеј дана, или недеље, како год, и објаве га да сви виде. У есеј могу да буду укључене и слике, гифови, било шта. И да буде приступачније широј маси. Начи и за жене и за мушкарце, и за лезбо и за би, и за евериџе и за уберинтелигенцију.

10. treba brza zabava. Niko ne čita jer ga boli kurac. Brzina brzina brzina
    posteri su brzina
    reakcije su brzina
    definicije su smrt i nikoga to ne zanima

11. Е то, есеји ко има преко 5-10 иљада и да се сваки дан избацује 1-3 комада.

12. Rakun baca fleš ahahahahahahaha

13. Koji modovi?

Садашњи. И можда још пар људи да се умодује. Виђенијих глава сајта у последњих годину дана. (Јер то нису исти људи као они виђенији од пре 4-5 година, јер их је већина неактивно)

14. definicije su smrt i nikoga to ne zanima

15 ljudi sa tarzanije koji rade pisani format zajebaše vukajliju i svih 38948239489 likova koji prave reakcije i postere.

Sve što mogu da kažem je:

http://i.imgur.com/JWEqILD.gif

15. Треба брза забава.
    +1

Јер то маса жели, јбг.
    Ми локалци ћемо остати на дефкама. Не мора нико да их чита, радићемо што и до сад. Једни другима ћемо коментарисати и давати оцене.

16. пазле дај хајлајтове

17. Alo šabani prestanite da poredite Tarzaniju i vukajliju!
    Tarzanija je magazin.
    Vukajlija servis.

18. пазле дај хајлајтове

nznm brt... ja sam kačio gnjatineglavice.gif uglavnom

Znam da sam predoložio da se "mrdžuje vukajlija sa fb" onako u nekom smoru i ljudima se sviđelo...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.