Joj brate, gde me nađe. Kad se samo setim kako je nekad sve bilo super dođe mi da umrem sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije
Vukajlija je večna dok su joj deca verna.
I ako su nam ta deca retardirana... serem vam se deco na taj vaš 9Gag-Brony-pederski-šta-već humor!
Stavite mene za moda i banovaću svakog ko mi bar malo zaliči na taj tip pederskog derišta.
Imate dovoljno mesta za spamovanje takvih stvari po celom internetu pa idite tamo ili oraganizujte Brony-paradu zajedno sa pederima i jebite se u dupe sa njima iz šale, naravno. PU!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
OLA NIK
VAL GENJAB
lolo
Nastavite samo dalje, upravo javljaju sa gugla da je poseta povećana za 0,15%!
Ova tema ispunjava svrhu!
VALGENJAB
proveri fb message za 37 sekundi
OK OLA NIK
Zašto tebi kazan promeni nik, a meni neće? :((
http://vukajlija.com/forum/teme/65609-apel-da-se-nesto-promeni?strana=1#post_3102226
ahahhaah
otkad ne moze nijedna normalna diskusija da se pokrene, a da 50 njih odmah ne pokusava da bude zabavno, il da troluje, ja sam prestao da dolazim ovde, npr..
Joj brate, gde me nađe. Kad se samo setim kako je nekad sve bilo super dođe mi da umrem sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije
Лик је управу лоло
UVEDITE PRODAJU PROFILA
Продаем профил за 25 евра.
Нек се јави кое заинтересован у ПВТ
ako mi neko psuje majku a na tvom sam profilu krle sta cemo onda? jesi li spreman na to za bednih 25 evra? cast tvoje porodice je u pitanju
Нек се јави кое заинтересован у ПВТ
A jeri dobro očuvan, ili je neki polovni?
Ма овај крлежа96
Taj profil se zove Krle96 idiote
Pa da za taj te i pitam, jeri očuvan, ili ne?
Јесте. Ко нов. Може и за дваес јура.
Vukajlija je večna dok su joj deca verna.
I ako su nam ta deca retardirana... serem vam se deco na taj vaš 9Gag-Brony-pederski-šta-već humor!
Stavite mene za moda i banovaću svakog ko mi bar malo zaliči na taj tip pederskog derišta.
Imate dovoljno mesta za spamovanje takvih stvari po celom internetu pa idite tamo ili oraganizujte Brony-paradu zajedno sa pederima i jebite se u dupe sa njima iz šale, naravno. PU!
Glas za Ludog.