APEL da se nešto promeni

1. Dobro jutro, neradni narode, a naročito Ludom Psihijatru koga ovom prilikom predlažem za moda!

2. Dajte meni da budem moderator!

Višestruka korist:

- Prestaću da pišem besmislene definicije
    - Dozvoliću dnevno 20 defincija maks ukupno, ostale brišem
    - Zaključavaću teme besmislene
    - Kafanski čet će biti nešto kao obor za budale i de moš da kačiš šta oš, prozivaš kog oš itd
    - Posteri će preživljavati kataklizmu - pokušaću da obrazlažem autorima
    - Reakcije kataklizmu - pokušaću da obrazlažem autorima
    - Valjalo bi srediti s kajzenom da se ne može praviti sadržaj bez pedeset poena na definicijama ili da autori imaju pristup pvt i sa nula poena da bi im se moglo ukazati na propuste
    - Biti još stroži sa duplim nalozima ako su napravljeni za spemovanje
    - Zahvaliti se nekim autorima (u saradnji sa drugim modovima) jerbo su kočnica vukajlije
    - Iscimavati kajzena sa predlozima autora
    - Nagrađivati čitanje definicija
    - Biti mod samo dva meseca, jerbo će mi sve pobrojano dodijati

3. Контам да су и тренутни модови имали некад тако велике снове, крила им сломили :'(
    лоло

4. Pf...kako se ja toga nisam setila?

5. Ako bolje pročitate predlog glavnog, videćete da je to u stvari ultimatum.

Dajte meni da budem moderator!

- Prestaću da pišem besmislene definicije

A imaš glas, glavni, štodane

6. Nemaš toliku glOOvu ljudi i ne možeš da digneš korsu na barsku stolicu.
    I taj sakazam nije dobro došao bolje vas našao TIŠINA TAMO! ... Dikoviću, ti ideš sad u Šabac...

7. Dekyija za mooda!!

8. Moda za Bubrega!

Šalimo se malo dok nije došla humor-milicija da razjuri sve.

9. Дајте изборе да покажемо да имамо апсолутну већину!1! ЈАКИ РЕГИОНИ ЈАКА СРБИЈА!

10. LOOL, kofrčica masna

11. Kafanski čet će biti nešto kao obor za budale i de moš da kačiš šta oš, prozivaš kog oš itd

Sad je drugačije? olololo

12. samo da vidim da li se gazda oglasio povodom teme ili i dalje lupate u prazno :D

13. Ma tema maši poentu od samog početka koji gazda

14. tema bije u sam centar od samog starta. Nešto se preduzeti mora. Nešto se mora preduzeti.

15. ček, ovo nije ona tema za GMO , zajeb.

16. Treba Gazda da napravi na posterima 3,4 strane i svaka da ima najnovije,popularnei odabrane...

A radni naslovi da budu Starlete i kurve Politika i domaći magarci,Erotika i Kolinda, i Ostalo.

pa ko šta voli nek izvoli...a modovi da tumbaju postere gde treba...

cenim da bi skočila posećenost samo na ove starlete ima navata još 100 iljada članova...

DAJ ŠTA NAROD IŠTE.

17. poseban odeljak sajta treba nazvati "kosovari" pa da tu lepo bude prikazan takmičarski duh ciljane skupine. Od nameštanja, prodaje, trgovine, muljanja i kukavičluka

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.