APEL da se nešto promeni

1. (sad će modovi opet da kažu kako kenjam i da je to neizvodljivo/već predlagano/ne umije Kaizen)

ftfy

2. Samo tako nastavi, za sad ste mi ti i DustBGD89 favoriti od mlađih autora.

3. Bravo Pazl, vrhunski predlog.

4. Iskreno, ne kapiram poentu "mrdžovanja" sajta sa fejsbukom.Razumem ja da je na fejsu 98% ljudi koji imaju pristup internetu (ja sam iz onih 2% što ga nema, niti sam ga ikad imao), ali ipak čini mi se da se poenta u kreiranju sajtova inače gubi, od kad je počelo to spajanje sa fejsom.

5. Druga stvar- što se tiče aktuelnog sadržaja:
    postao je problem to što nema više šta da se definiše. Meni (a držim da spadam u prosek, pa kakav god da je) nekada izleti neki neologizam ili sklepanica, ali generalno- evo- mene je iznenadilo što sam letos/jesenas prvi definisao Nikolu Šećeroskog. Takve stvari su retkost. Ovo odavno više nije rečnik slenga- ima stvari koje su obične provale, ali ima i tekstova za blog.

Posteri- kul su, ali isto su se malo potrošili.

Reakcije- unele osveženje pre 3 godine. I uglavnom se potrošile.

6. Ovo za fejs ozbiljno dobar predlog. Mada, kada bih bo potpisan sa Dejan Tadić ne bih napisao 80% stvari koje sam napisao.
    To ti je isto kao kad odeš u klabing i priđeš ludi i ne počneš da kukaš kako ti se čmar ojeo jer nemaš kinte za ariel&lenor3u1, što je realan utisak dana tebe kao Dejana Tadića, nego ubaciš par patišpanja, pohvališ joj odabir nijans pudera kao deky ili se namrndžaš mokrog dsa uhvatiš je za pičku i kažeš joj da bi joj radio šta ne bi radio životinji sa farme kao deky_aod. To je ta neka gradcija. To je poenta nika. A i ovo je sajt slenga, eventualo eksperiment jezičke-društveno-kulturne evolucije ovog govornog područja i kao takav je vrlo svrsishodan.
    Nemojte se zavaravati činjenicom pada posete jednog takvog sajta u društveno-političkom momentu u kojem živimo, to je samo x u jednačini...

7. Pazle sad češ dobiti PVT za 13 sekundi ok?

8. Ima se uvek šta definisati. Teže jeste, ali se mogu naći izrazi i slengovi koji su nedefinisani.

9. Nije Đoto, evo sad sam pisao jedan PVT pa evo vam da vidite zbog čega tako mislim da citiram sam sebe:

Pa jesu pomogle reakcije dosta al je dosta vremena prošlo bez ikakvih inovacija.
    Npr. 9gag mrzim jer blejim na 4chanu otkad sam provalio internetovanje (zato i drkam na hentai i ponije jelte) ali mislim da taj 9gag duguje popularnost redovnim inovacijama.
    Počeli su kao "sajt za slike" pa su uveli gifove, pa klipove, pa infograme pa malo sređivali neka ograničenja, pa uveli da mogu i logovanje preko fb i 9gag naloga. Jbg da nije bilo toga sad bi imali 30% posjećenosti od ove koju sad imaju.

Ima sajtova kao što je 4chan na kojima je anonimnost to što doprinosi budućnosti sajta jer ljudi tako mogu da kače neke stvari koje ovako... pa aj da kažem ne bi imali muda da rade na nekom drugom sajtu. Vukajlija jednostavno nema toliku potrebu za anonimnošću.
    Osim 2-3 definicije ne postoji ništa što bi me bilo frka da ljudi koje znam irl pročitaju... e sad neki bi čak i volili to da što više ljudi koje znaju to pročita. Ne znam, meni se ne dopada previše, ako se uvede kapiram da bih možda i zažalio ako krenu da spemuju fb hipsteri sajt svojim sranjima al ako će produžiti životni vijek sajta što da ne.

Ako ništa imaću čet duže vrijeme da blejim sa likovima koje gotivim.

10. Ma ne, da se loguješ preko Fejsa, ali da ti se da opcija da praviš nadimak :D
    Isto tako sam ja imao onaj primer (dušmani mi obrisali defku).

Ja (u pošti): Dobar dan. Imam ovu uplatnicu.
    Službenik: Šta je ovo?
    Ja: Ktitorski nalog na "Vukajliji", to je neki sajt...
    S: Vi ste DustBGD89? Pa, leptijebem, ti si meni ishejtovao defku sa Čakom Norisom!
    :trš::trš::trš:

11. ово логовање преко фб-аможе испасти врхунска ствар а може и да све отера у још већи курац него сада.

ја сам за, волим да живим на ивици(и марици хехе)

12. U svakom slučaju ne bi imalo šta da se izgubi. Ovako se ništa ne menja.
    I šta znam, možda malo grafičkog osveženja ne bi bilo loše, mada je ovako prepoznatljivo.

13. Trenutno postoje 3 taba za kreacije: definicije posteri i reakcije. Četvrti bi kao ravnoteža trebalo da bude u vezi pisane reči da bude 2:2 pisanije vs sličice tako da meme ne bi možda bio adekvatna novina.
    Predlog je da se napravi nova kartica gde ćeš moći da objaviš nešto kao blog sa bilo kojim naslovom a što će moći da se ocenjuje i naravno deli po fejsu (ocenjivanje je motiv za pisače naravno). S tim, da postoje neke naprednije opcije za edit teksta i ubacivanje slika. Izgledalo bi slično kao objava na forumu s tim što bi se, eto ocenjivalo, i ako bi ulazilo u generalni skor to bi bio dodatni motiv. Tu bi trebalo da postoji opcija da upošte ne bude naslova, već da se odradi u formi twita ili fejsbuk statusa, što ljudi takođe vole da pišu i dele. Naziv kartice ''freestyle spis''.

14. hoćete li crći ako se sajt ugasi?

15. Truleks, o tome već divanimo.
    Neka blog forma svakako.

16. Boxere ti voli da pišeš, garant bi do kraja godine upo u prvi' 100, extra.

17. A šta misliš truleks da se uvede tab gde bi ti otkrio neku svoju tajnu pa neko tu lupa + ili - ako te podržava ili usuđuje?

18. Imate ispovesti ite tamo i terajte se u kurac.

19. Ili da okačiš svoju sliku pa ljudi komentarišu koliko si lep na slali od ❤ do Diwna si mwaa

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.