APEL da se nešto promeni

1. dnevna doza dekijeve ispovesti u formi bloga:

Nikad nisam ušao na FB pejdž vukajlija

2. A sad, jel vama kafana služi da pobegnete?

3. Nemam pojma, koliko treba da odaberem? Meni je svejedno, još uvek nisam dostigao stoprocentni učinak kao neki modovi pre mene svojim prijateljima.

4. de bi nama kao zemlji bio kraj da su ljudi van interneta ovako ostrasceni.

5. 5 k poena za Kafanu. Mada smo pušiona teška kad nas banuju i treba nam dupli posle ali neka. Jebe i to što smo npr Pseto i ja banovani uvek banovani u isto vreme. Da je drugačije kad imamo jedan slobodan na konju smo.

6. daj bože da sajt propadne

7. To te neće prohodani džabe se nadaš

8. Bruce

Nemam pojma, koliko treba da odaberem? Meni je svejedno, još uvek nisam dostigao stoprocentni učinak kao neki modovi pre mene svojim prijateljima.

немам појма, зато тебе питам. Је л' пуно 50%? илити 25 од 50-ак? а и ако те неко шије у проценту, збирно гледајући прво место је твоје.

9. Napravite posebnu cet sobu za pseto, bohora i nihove duple. Pa jebemumater imajte razumevanja za mlad zaljubljeni par awwwwwww

10. немам појма, зато тебе питам. Је л' пуно 50%? илити 25 од 50-ак? а и ако те неко шије у проценту, збирно гледајући прво место је твоје.

Dobro je da sam bar u nečem prvi.

11. ајдонткере може. ако нам убациш штогод од женске родбине да ћаскамо хехе

12. убациш и баку па ћемо звати и лукса

13. ајдонткере може. ако нам убациш штогод од женске родбине да ћаскамо хехе

Ne znam ja sta ti imas od zenskih u familiji, daj mi neki broj da ih kontaktiram i sta znam mozda bude nesto...

14. Kakve to fore bacaš čoveče?

15. Ne znam pitaj pseta sto odmah pominje familiju..............

16. Hhahahh IDC ovaj post zaslužuje ne jednu, ne dvije već 3 gnjatine glaviice:

http://i.imgur.com/nH1QsK5.gif http://i.imgur.com/BmeePru.gif http://i.imgur.com/nH1QsK5.gif

17. Мени је Циклон одабро 6 ил 7 од укупно 10, а ја гласо за размод.
    Циклон људина - ја гоwно :'(((((

18. Meni je svako odabrao nešto... Čak i Kostić!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.