zašto šiptari ODJEDNOM masovno begaju? :/

1. лол де се тога сети

2. 16k šiptara čuči i čeka da nas uhvati na spavanju
    ali...

https://www.youtube.com/watch?v=FN-9tQQn5NQ

3. pa pricam to makaronac, ne treba nesto mnogo daleko da se gleda u istoriju da se vidi neki sablon u svemu ovome.

Келт ће од Бугара да постане Шћиптар. :(((((

ponekad se pomislim da bi dosao kuci u nis, a onda ukapiram da je kuca vrlo relativan pojam, i nekad cak i kada ne menjas mesto, promeni se sve oko te kuce, i drzava i kultura i stagod, i na kraju si promenio zivot bez da si se mrdao, ali ti to ne smeta jer je bilo polagano, iako da te neko pitao pre 30 god ne bi mislio tako. pa i da se ne menja toliko kao od srbije na siptariju...

samim tim, na kraju je potpuno svejedno gde je lokacija na kojoj si, i ako hoces da sacuvas neku kulturu i ideale koje si imao, mnogo je bolje vezati se za ljude koji isto razmisljaju, a nikako za lokaciju. samim tim, ili ces gledati na to kao da jednostavno nemas dom, ili ces ukapirati da ti je dom onde gde se ugodno osecas, a ne gde si se rodio.

sranje pomisao.

4. tj drzava nije ogranicena zemlja nego ljudi koji slicno razmisljaju. siptari kapiraju to, mi ne.

5. Капирају да држава није земља, зато им је битно да заузму што више територије...

6. ocigledno ne razumes sta hocu da kazem, a mrzi me da ti objasnjavam, verovatno i nisam najbolje napisao...

7. Ош да каеш „кућа је увек тамо ђеје дом, а дом није увек тамо ђеје кућа"?

8. Ovaj, norveška, švecka,danska, pod uslovom da stignu jel da, kampovi azilantski ko hotel sa tri zvezdice, možda i četiri. Tri obroka, čista posteljina, internet za dž, čokoladice, pičke materine. 6 meseci života na račun jakog standarda, bez da mrdaš dupetom.

Inače su te zemlje najavile veliko primanje u 2015 pa računam da je zbog toga.

Realno me boli patka, valjda imamo bitnijih stvari od šiptarskih šetnji po evropi.

9. Ма капирам ја али представљаш то као да су шиптари неки романтични весели трубадури са филозофијом вер ај леј мај хед из хоум.

10. jeste im ta filozofija, al su daleko od veselih trubadura.

11. ili ces ukapirati da ti je dom onde gde se ugodno osecas, a ne gde si se rodio

To se da jednostavno izraziti jednačinom:

V=s/t

gde je V brzina kapiranja da LI ti je dobro tu gde si, t je kvalitet života koji imaš, a s količina govana koju pojedeš da bi imao taj kvalitet života

12. mislis V = t/s, ako su ti promenljive tako definisne.

13. ne mislim, mislim da je brzina obrnuto proporcionalna kvalitetu života, a direktno proporcionalna količini govana, ali sam primetio da mi u objašnjenju fali rečca "li" :)

14. Izgleda da će Kosovo da učestvuje na Eurosongu, pa idu da glasaju (a i ako ne bude učestvovalo, glasaće za Albaniju 12 poena i San Marino 10 poena)

15. kelte, turi kafu, stižu ti gosti

svajcarci nekako uspeju da ih dovedu u red, nije mi jasno kako, ali uspeju.

16. Успеју ђоку, мог комшију су шиптари препрошле године газили колима испред зграде док му нису размазали мозак преко пола паркинга. Оженио се неком шиптарком због папира и кад је добио папире, отишо да је исплати, завршио све и кад је излазио сачекали га њени син и девер.

17. de de, jedan od njih. ne kazem da sve, ali vecinu.
    imas ti i takvih svajcaraca koji su gori od prosecnog siptara, veruj mi.

18. Kako? Parama. Svega se čovek može odreći ako mu daš dovoljno para. Svega.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.