Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dionisio prepričao si moj post jbt. Na tel sam ne mogu da citiram ali sam sve to napisao. Nata je uvučena od ovoga više ovim nego Trošarinčevim postovima.
alo natnat kakav je deki u krevetu hihihihi
Ja nisam ciganin.
Ja nisam ciganin.
I Romi su ljudi, a ljude sve Bog naš voli i sin Njegov, Isus Hrist, koji je radi naših greha umro.
Nije sramota polno opštiti sa nekim.
Da. Ja bih voleo da se o meni ovde priča da jebem nešto ili bar da me neko jebo.
Demi lepi ni jedan ti post duhovit nije. Ako to i pokušavaš uopšte. Ne napinji sa nebulozama kad nešto ozbiljno razgovaramo molim te.
Evo lupiću par najprostijih primera.
1) Zloupotreba toga. Viđenijem autoru ide na klinac neki tamo levi autor, i kaže.
Viđeniji autor : E Brusili, ajd banuj trajno ovog lika, ide mi na živce.
Brusili: Znam, al što, šta je radio, miran decxko ko bubica.
Viđeniji autor : Hoćeš da ga banuješ, ili ne? Ako ne, onda to "za rezultat može imati trajni odlazak sa sajta nekog viđenijeg autora".
Brusili: Dobro de, nemoj da se jediš.
2) 2 viđenija autora. Khm, na čiju stranu tad? Viđeniji autor 1 će da napusti sajt ako Viđeniji autor 2 ne bude trajno banovan, i obrnuto. Hoće li se tad gledati koji "viđeniji" ima više pluseva?
3) Taj "viđeniji autor" se rodio viđeniji? Na početku nijedan autor nije mogao biti viđeniji, a opet, vremenom, ako se bude primenjivalo "tvoje pravilo" (ko da si Sarus lool, imaš svoje pravilo), dovešće do toga da vremenom ostanu samo "viđeniji autori". Za nastavak pogledaj pod 2.
Eto, kad moram da pišem nebuloze, proizašle iz "Agijevog pravila". No hard feelings jbg.
Brusili u čast jednog nam autora, studenta, ali već uveliko doktora.
Nije sramota ako su bračnoj vezi, ozakonjenoj i aminovanoj u Crkvi pravoslavnoj. Sve ostalo je blud, a blud je zaostavština Sodome i Gomore i Advokatske Komore koje je naš dragi Bog sa lica zemlje izbrisao.
Smešno je raspravljati o bilo kakvim banovima i skidanju istih, kad je Tilmu skinut bananamen iako je pisao kako uživa u silovanju mrtvih devojčica. Sad je tom Tilmu skinut ban, iako ste vi sami napisali kako nije potreban sajtu, a onda banujete čoveka trajno zbog ovakve gluposti. Ban je zaslužio, ali trajni ? Eh, ko poslednji izadje nek ugasi svetlo...
Inače, veliki pozdrav svim ljudima dobre volje :mah mah
Demi lepi ni jedan ti post duhovit nije. Ako to i pokušavaš uopšte. Ne napinji sa nebulozama kad nešto ozbiljno razgovaramo molim te.
JA se ne turdim da budem duhovit, ja pokušavam da vas probudim iz tog bunila u kome ste, iz tog stanja u kome ste. Izmetnuli ste se od Boga, a to nikako nije lepo.
Možda Nat neće da ispadne kul u odnosu na ostale vukajlijaše.
ziweo mladen
да сам ната само бих вам окачила ово и поручила: ја имам сексуални живот а ви? ах да, ви можете само да гледате порниће и дркате/драшкате мекику (чисто због оних 5 риба преосталих на сајту)
#јоло #свег #парти
https://www.youtube.com/watch?v=nenE0YxBl80
докле ћу морати све да вам објашњавам...
http://www.jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat/Mladen-Obradovic.jpg
Bio sam pod utiskom Sarusa, pa rekoh kad pišem, da kobjasnim šta i kako. Ima sličnosti, mada ja prvi put čujem za neke Komade (i znatiželja se javlja), al o tom potop. A i s mog acc ima veću težinu... looooool
Ako se posvađaju Kaizen i Strajakg?
Poruka za sve koji se ovde nalaze uvređenim zbog nečega što im je neko napisao:http://i.imgur.com/xpNeagq.gif
http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2014/10/380_481.jpg