netrajni ban za mladen

1. Маркo

ајде мрш у чучаоницу бре одма

Hajd' ti prvi.

2. ПРАВДА ЗА ТРОША!!1

3. ајде мрш у чучаоницу бре одма

http://i.imgur.com/xpNeagq.gif

4. MLADEN
    L-------E
    A-------D
    D-------A
    E-------L
    NEDALM

5. Najbolji scenario bi bio da je Nata došla na temu i šmekerski napisala Troše da nećeš ti da budeš gazda mom medjunožju, upakovano njenom pristojnošću i posrala mu se na glavu, zapušila pijana usta i otišla u legendu
    Ovako ste trajnim vi njoj izručili lopatu gomana naglavu da se raspredaju priče i tone dublje u haos.
    Jepte se, odo da se kupam i kod tašte na tortu. Rođendan jom je. A vi vite štaćete. Pamet u glavu braćo i sestre. Pokrite se ljubazno.

6. MLADEN
    L-------E
    A-------D
    D-------A
    E-------L
    NEDALM

7. Dionysio, onaj post ti je upravo kakav sam i ocekivao. Gomila situacija kojim masis sustinu onoga sto sam napidao.

Inace, Demigod vas jebe sve najstrasnije, a vidim da vam smeta. Stara skola, izgleda.

8. боксеру па ја то причам све време...
    ~ прочитам пост
    ~ грохотом се насмејем и одговорим (ко на трећој страни)
    ~ поправим маскару
    ~ пошаљем декију поруку - шта радиш вечерас мацане

9. DEMIGOD BURAZER KLASICHAN

10. marko daunovac, to pricham jos od kako je moderator bio

11. буквално морам свему да вас учим

12. Ja mislim da se deki žalio, mene isto tužio za neku među

13. ŠOMI LJUBAVI, ZABORAVIO SAM GAĆICE

14. Agi, ne.

Tvoje pravilo bi naplastičnije značilo raslojavanje. Ovaj ima krunu, on je bela mečka. Što ni u S. Koreji više nije tako popularno, a ne ođe.

A moji primeri samo proizilaze iz suštine tvog pravila. I da, znam šta bi želeo da postigneš tim pravilom (da se ovi "viđeniji" uzmu u zaštitu u nekim situacijama), ali to bi dovelo do toliko "nuspojava", i fekalija koje bi prelivale mnogo više nego što preljeva sada. Nemoj misliti da ne kapiram šta si hteo, ali ti unapred pričam da "ne pije vodu".

15. JA IMAM DVIJE KRUNE, JA SAM NEUNIŠTIV AAAAAAAAAAAAAAAAA

16. odo da se kupam i kod tašte na tortu. Rođendan jom je.

Matori, vidi da se posle obuješ da upariš boje.
    http://i.imgur.com/hlg9MSj.jpg

17. Treba dovesti neke Indijce za moderatore, a ne ove paćeničke likove što svako veče ližu čmariće svoje, a i tuđe axaxaxa