Питање аутор - одговор модератор

1. ne kenjaj profe dečko ima 1600 lajka na jednoj slici
    a šta si ti postigao??
    glupo 40. mesto na nekoj vukajliji, ajde bre...

2. Ne kažem, Prosečni, ne kažem...al opet:)

3. Da li može neki mod(ili ko drugi) da mi kaže ćiji je dupli Pantela10, ako je dupli?
    edit: može i PVT nemora javno

4. Није дупли дечко је оригиналан Пантелић, ИП адреса му је Атина.

5. daj recite, neću mu lajkovati profil, obećavam

6. Jeste, bre, Prosečni, i starija postava modera je to rekla

7. Da li može neki mod(ili ko drugi) da mi kaže ćiji je dupli Pantela10, ako je dupli?

Kafka.

8. Ne znam šta mi bi da pročitam svih 25 strana. Valjda zato što nisam dugo bio na sajtu. Bolje da nisam jebo mi pas mater.

9. Ima i ona starija ista ovakva tema. Samo što ima 150 strana.

10. Šljaka li ovaj automatski skidač hejta/lajka? Koji su mu kriterijumi?

11. Ne jebu te ni 2 posto reklo bi se

12. Sad sam zaboravio sta sam hteo da pitam mad kad vidim kako sljaka ova vuciceva kancelarija za brze odgovore bolje i da ne pitam

13. Ajd da pitamo šta je sa Tilmom, bole nas penis

14. Kada se neko od modova uloguje, neka napiše kako radi detektovanje hejta i lajka, ako vam je Kaizen to uopšte objasnio kada je uveo.

Isprobao sam sada nešto i ovo što je uvedeno ONEMOGUĆAVA neke od osnovnih stvari prilikom ocenjivanja kada rešiš da čitaš jednog autora, a omogućava nesmetano hejtovanje u određenim dozama i to bez ikakvih sankcija.

EDIT: Mislim, skontao sam ja i sam kako radi tako što sam različito ocenjivao određene neaktivne autore sa duplog i samo da vam kažem da to ništa ne valja i treba pod hitno da se menja.

EDIT 2: Straju sam hejtovao.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.