Питање аутор - одговор модератор

1. sve se sikiram da si i prije radio.

2. Ne sikiraj se, nisam nikad ništa radio, samo sam srao ko i ostali da mi je teško.

3. Pa to ti i kažem. Nisam se sprdao.

4. Kada se neko od modova uloguje, neka napiše kako radi detektovanje hejta i lajka, ako vam je Kaizen to uopšte objasnio kada je uveo.

Isprobao sam sada nešto i ovo što je uvedeno ONEMOGUĆAVA neke od osnovnih stvari prilikom ocenjivanja kada rešiš da čitaš jednog autora, a omogućava nesmetano hejtovanje u određenim dozama i to bez ikakvih sankcija.

EDIT: Mislim, skontao sam ja i sam kako radi tako što sam različito ocenjivao određene neaktivne autore sa duplog i samo da vam kažem da to ništa ne valja i treba pod hitno da se menja.

EDIT 2: Straju sam hejtovao.

Na svakoj ću strani...

5. meni to isto nije jasno, nema me uopšte u 2013, a te godine sam dobio 20000 glasova minimum - a dupli mi na listi :)

6. Ti govoriš o ovim rangovima po mesecima i godinama. To još nije sve prebrojano kako valja, valjda. Ide unatraške, od kraja godine, pa do početka, još broji 2013. pre nego što ode na 2012.

7. Agilni ce popijes ban zbog smena. Nisi ovde vise vlast :)

8. pa za 2013-u i govorim, 2012-u sam završio sa 60000 pluseva, a 2013-u sa 90000 (manje više), slabo mi se tu nešto broji :)

9. broji godinu od početka. pa ide na prethodnu. trenutno broji mart 2013 kolko se meni čini

10. Ni meni nije tu sve logično baš. Možda i za to Kaizen može prvo da objasni šta se broji. Možda su odabrane izuzete iz brojanja...

11. bemliga, ja nešto nemam odabranih te godine, to je onda kad sam zamolio da mi se ne biraju

12. Ja sam u 2013. imao fazon 20+ odabranih, a na listi me nema još uvek (osim ako, prema Išmihovoj logici nisam sve odabrane dobio u januaru i februaru). Ima me na listi za 2014. u kojoj sam žestoko zabušavao što se pisanja tiče, tako da mi svakako ništa nije jasno. Ali dobro, tu su liste, neke, za nešto, pokazuju nešto. Šta još ovde pa fercera bez greške...

13. e ne znam, još mi se nisu javili hejteri, valjda ne znaju da sam se vratio - kad se jave i oni onda ću znati da nešto funkcioniše bez greške

14. e to se već donekle uklapa, do aprila sam pisao sa Owlmana

15. Aham... ma svakako i ove prebrojane godine imaju nelogičnosti, nešto se tu ne broji, pretpostavljam odabrane.

16. eo me Rasni, malo zajebavam :)