Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ne mora se prave
ima polovnih, ko čaša
Хејт је и кад један или група аутора контантно даје минусеве неком другом аутору невезано за темпо постављања радова. Ако неко има 50 дефиниција, а одређени аутор му је на сваку дао минус без обзира на то кад су постављене (отвара дефиницију у прозору за прегед без архивирања, види ко је аутор и онда даје минус) и то би требало да се рачуна као хејт.
Иначе, деси се и мени да одређеном аутору грешком дам минус па то онда компензујем са два плуса на друге две дефиниције. Или се деси да неком аутору често лупам минусеве, поготово кад су кратежи у питању, па онда дам и један плус више да не испадне да га мрзим.
Da li bi mi uvaženi administrator Kajzen napisao pismo preporuke koje bih iskoristio prilikom apliciranja na jednom inostranom univerzitetu?
ne lupaj fendere nije to hejt, to je jednostavno slucaj kad su ti definicije nekog autora glupe i dajes im minuse. ja imam autore kojima mislim nikad plus nisam dao, al to ne zato sto ih mrzim nego zato sto im je sadrzaj tupav. bez da gledam ko je.
to sto ti pricas ovo da neko pogleda prvo ko je a onda da minus, kako ces to da utvrdis, gledanjem u pasulj?
treba da postoji opcija da nekog autora volis i dajes mu pluseve ili ne volis i rgas mu minuse. to nije ni lajk ni hejt nego kriticko razmisljanje i imanje mozga.
lajk/hejt je kad vidis da je neko otvorio autora i u razmacima po par sekundi ili manje rokao pluseve/minuse. i to je to, kraj price.
nisu mi jasna proseravanja i moderatora i autora sto brisu bilo sta sto nije takvo i proglasavaju hejterima ljude koji jednostavno kritickije gledaju na sadrzaj ili lajkerima one kojima sve lepo.
ne uklapa se svako u sablon jebi ga.
svako ko sa vremena na vreme otvori profil nekog autora, pogleda i kaze uuuuu sta ovaj jede govna, i da minuse (a procita) nije hejter nego ima jebeno misljenje.
Ма пази да није. Неко опстаје на сајту, има позитиван скор, а само теби глупе дефиниције. То је онда хејт јер одакле ја да знам да ти оцењујеш без гледања као што ти кажеш да је не могу да докажем да неко отвара инкогнито прозор да види име аутора.
Генерално требало би бановати на дуже све који имају више датих минусева него плусева па нека су дугогодишњи и заслужни чланови. Бем ти будале којим се ништа не свиђа и понашају се у фазону: ја лорд писања, остали тотални нелорди.
ајде прекини да сереш јебо ли те бог доћи ћу ти у ћуприју удавићу те у дрини (смех)
Генерално требало би бановати на дуже све који имају више датих минусева него плусева па нека су дугогодишњи и заслужни чланови. Бем ти будале којим се ништа не свиђа и понашају се у фазону: ја лорд писања, остали тотални нелорди.
BEEE E E E E E E E!
EDIT: cisto da se objasnim ovo je onomatopeja ovce
хахахахаха
иначе присуствовао сам на мод чету кад су се агилни и џони договарали да банују мешју само зато што више даје минусе него плусеве
срећом, та времена владавине коментатора, космополитизма и вангогизма на сајту су завршена
Сад и Агилни и Џони испадоше овце.
kasmo kod toga ja dajem pluseve većinom, a minuse manjinom. Naravno, većina je glupost ali eto činim dobra dela jer ljudima znači.
Lažeš ko naprednjak jebote.
saundtrek teme
magazin-minus i plus
madona-dont kraj for mi argentina
не лажем брусе тако је било
Vreme vladavine komentatora i dalje traje.
Ne lupaj gluposti, makar bi ti imao printskrin tako necega.
Agilni i Džoni u epizodi 'crna ruka zemuna protiv mešje tiranina'
Ne kapiram ovo sa minusima i plusevima sta kenjate...kad je sranje-sranje je i ako sam usao da nekome procitam sadrzaj(mada koga boli kurac) i ima 1000 definicija i svaka je sranje dobice 1000 minuseva. U teoriji. U praksi ne bih citao dalje posle 10-15.
Ako minus ne valja neka se ukine...
Reci kao "autor je u plusu i samo tebi ne valja-ban" hahahaa pa sta me boli kurac kome valja i koliko ih je ako meni ne valja?
Onda svi kojima ne valja vucic, djokovic, ceca, golf dvojka da se samoubiju...sta kurac kad svima valja samo njima ne valja
Da, Marko, diskutovali smo na mod cetu da nije bas normalno da neko da 1 plus i 59 minusa i da ne obustavlja citanje i da je to mazohisticki... ali prvi sam govorio da za ban nema osnova, osim kada je razmak imedju vise vezanih ocena manji od sekund, dve. Ponavljam - lazovcino.
човече кога боли курац за плус и минус сад је 2015. година ало